Söndag

Vaknade före sex och låg och tittade på klockan i köket. Sov en kvart, stirrade en stund till. Bamse låg i Jannes säng och gonade, det såg så sött ut. En stund efter 8 gick jag upp och släppte ut Bamse på altan. Han började förstås skälla intensivt för att få igång husvagnsfolket och det tog inte lång stund förrän Thyra och Ängla kom och ville gå morgonpromenad med honom. Jag följde med. Linnéa och Mattias hade redan börjat packa ihop.

                  
                     foto: Linnéa

Sen följde ett par timmars fukosterande, packande, plockade och städande innan vi gav oss av hemåt. En underbar helg var slut.

Bekki och jag var hemma strax efter 11.00 och packade ur bilen, Bekki tog ut Bamse och jag gjorde rent småfåglarnas bur. Satt sen och tomglodde ut genom fönstret. Det är ju inställningen till livet, glädjeämnena och bekymren som avgör om livet är roligt eller besvärligt. Mmonstret är tillbaka efter sex dagars paus... det betyder att jag släpat på henne sen 12 april med 6+5 dagars paus. Ska man leva eller deppa ihop? Jag ska försöka åka och träna imorgon i alla fall! Hälsporre/hälseneinflammation + evighetsMmonster = bestäm hur du vill leva ditt liv!

Sen åkte jag till jobbet efter en kort sväng med Bamse. Det blev en trevlig eftermiddag. Inga frivilliga kom för att hjälpa till med förarbetet till middagen så jag tog dukningen. Jag läste evangeliet, bad förbön och delade vinet i  högmässan som var väldigt finstämd och sen söndagmiddag på det. Idag vankades köttfärslimpa med potatis och svampsås med rabarberkaka till efterätt. Det fanns så det räckte åt alla och flera av oss tog nog lite för mycket bara för det var så gott!

Kom hem strax efter sex. Janne hade åkt till jobbet. Har badat Bamse, gjort matlåda av Bekkis middagsrester men mest tomglott ut genom fönstret. Jag behöver vila hjärnan, tror jag. Ingen vits att deppa, men ingen vits att överanstränga sig med massa måsten heller! Nu är snart tvätten färdig så jag ska väl trampa ut en sväng med Bamse, borsta igenom honom ordentligt, stoppa tvätten i tumlaren och mig själv i bingen. Morgondagen blir lång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0