Första jobbdan på tre veckor

Helt ok. Jobbade mina 8 timmar med administration inför jul och vår. Kändes bra att träffa de få arbetskamrater som var i tjänst. De flesta av oss jobbar antingen på basarerna på lördag eller gudstjänsterna på 1:a advent så många var lediga.
 
 
Min nyaste julkrubba!
 
Natten var desto jobbigare. Somnade vid 10 och vaknade vid ett, somnade halv sex och gick upp sju. Inatt räknar jag med att vara återställd från jetlagen.
 
 
 
På vägen hem affischerade jag inför luciatåget nästa onsdag och köpte ingredienser till ett saffransmacarons som kom med nya kyrkobladet. De blev fula men jättegoda! Recept kommer senare.
 
 
Bjuder på ännu ett par bilder från Mexico...
 
Aztekernas kalender
 
 
Fick denna länk av Snurr... --> något att tänka på <-- Hur mycket ska vi tänja på icke-domesticerade djurs gränser? Ett halvår efter jag klappade vargarna i Kolmården dödade de en av sina tränare. Jag ångrar inte att jag gjort dessa båda grejer för det är fantastiskt att få vara så nära vilda djur, men man ska nog vara mer medveten om de risker man tar. Picasso kanske var dödligt trött på alla turister och ville ha lite skoj själv? Vad vet vi? Vi kommer aldrig få veta...
 
 
Sov gott nu! Det kommer jag göra <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0