Pang...

Vilken natt! Jag somnade gott efter en tidig Bamsenad och ett par sidor i boken. Halv två small det i närheten och jag vet inte om det var pistolskott i vår omedelbara närhet eller om det var en mindre explosion i industriområdet bakom skogen, otäckt var det. Jag låg klarvaken och väntade på sirener men allt som kom var en bil som åkte runt ganska långsamt på gångvägarna.  Har inte fått något förklaring på smällen. Sov inget mer heller. Fick resfeber och låg och tänkte på vår nära förestående resa. Vid fem började Bamse grina så jag gick ut med honom, han kissade flera liter tror jag. Klockan sju ändrade jag alarmet till åtta för att få vila en stund till... sen gick jag upp efter sex vakna timmar.
 
Besöket uteblev. Lunchmöte och möte kring mångkultur hela em, jättebra. Sen telefonmottagning mellan fyra och fem och till sist lyckades jag få tag på ett musikprogram till i januari. Nu kan vi trycka upp ett vinterprogram, jätteskönt!
 
Kom hem sex, Janne hade gjort ugnspannkaka. Efter det har jag knypplat klart metallspets no2 och spolat på pinnarna till den tredje spetsen. Insåg att det blir sista knypplingen för mig imorgon, kursen tar slut medan vi är bortresta. Det blev inte många kurstillfällen för mig. Sjuk höst!
 
 
Nu ska jag gå ut med Bamse och försöka sova bättre än inatt. 
 
Take care out there <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0