Säng säng säng

Gick och la mig klockan 7 igårkväll och sov till halv 12 idag. Vaknade med ca 2 timmars mellanrum för att gå på toa, dricka vatten och så. Frös och hade värk i huden, jätteont i bröstet och bröstryggen och tänkte ringa 112 för jag började få panik men så tog jag fram spikmattan och en hjärtinfarkt kan väl inte botas av en spikmatta? Det måste ha varit magkramperna som flyttat på sig. Fick i mig sammanlagt 2 glas vätskeersättning under natten och blev på så sätt av med både magkramper och huvudvärk. Halv 2 gick jag upp och hälsade på Bamse som kommit med min bror vid 23-tiden, Bekki hade tagit ut honom på kvällsrundan, passade på att äta innanmätet av ett formbröd, Bamse fick kanterna. Tog ner Bamse till vår säng vid halv fem, vaknade till när Janne kom från nattpasset halv 8 och sov sen jättegott till halv 12 då Janne väckte mig och frågade om inte Bamse behövde gå ut. Bamse sov som en stock mellan oss. Jag gick upp men fick inte upp Bamse förrän strax efter 12. Han fick förstås vara hemma från dagis och han har sovit hela dagen... Efter att jag nu vaknat på riktigt mådde jag helt bra. Efter att ha pillat i mig en macka och blåbärssoppa till brunch tog jag tag i jobbet. Gick igenom alla mail och kalendern via jobbmobilen, svarade på samtal och ringde en del och efter fyra timmar kände jag mig nöjd. Gick ut med Bamse igen innan jag fixade bacon och ägg till middag åt mig och Janne.
Det har snöat hela dagen och är härligt vitt ute. Hoppas på lite mer så man slipper isen på gatorna... snöröjningen hos oss är under all kritik! Jens har varit här en stund, Janne har åkt till jobbet och Bekki sover borta. Jag tror jag kommer somna gott så fort jag lagt huvet på kudden och hoppas nu vara helt återställd från jetlag och maghistorier. TUR att det kom när jag kommit hem. I Mexico har jag mått prima hela tiden!
Take care out there <3

Kommentarer
Postat av: Snurran

Tänkte på ditt delfinsim när jag läste artikeln, antar att det är samma ställe... :-/
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15856746.ab

Svar: Nej, vi var på Riviera Maya och vi hade två unga djur. Nån fri lek var det aldrig tal om... Det finns nog seriösa och oseriösa parker... och hur bra det är med detta vet jag inte. Man måste ju tro att delfinerna tycker det är skoj, sen undrar jag om Picasso tycker det var kul att sätta lite fart på turisterna om han nu jobbat med oss så länge. Vad vet man om hur djur tänker egentligen? Och hade nån turist gjort honom illa? Vi fick ju stränga förhållningsregler att inte röra huvud, fenor och anus. Fenan endast vid dolphin-ride och då skulle vi grabba tag i den på rätt kommando. Vargarna verkade ju så beskedliga oxå och så tog de död på sin matmor. Vi kommer aldrig få veta...
Guggelutt

2012-11-30 @ 17:05:39
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0