Slut i rutan!

Utbildningsdag hela dagen om kommuniktation. Det märks att jag går ner för räkning inför ledigheten, jag hade svårt att hålla ögonen öppna. Tur att jag hade stickningen med, den höll igång blodcirkulationen i den syrefattiga lokalen. Jag säger inte att det var ointressant för det var intressant, men hjärnan har gått lite på overload ett tag och idag var sista arbetsdagen innan semestern.
 
Hem och hämta Bamse, Janne hade fixat potatismos och stekfläsk till middag. Mumsfilibums! Sen iväg på hembesök. Det blev kanonbra! Hemma vid 8 igen - exklusive middagspausen blev det 10,5 timmes jobb = 38,5 timmar på fyra dagar. Gör att jag med gott samvete kan vara ledig imorgon.
 
Vi fick tips om att man kunde trycka fast de vegetariska tabletterna som kubothai äter på rutan. Det blev kvällens skådespel!
 
 
Det knäppte när kubothaierna åt, läppen lixom sprätte när de tuggade på den.... och vi har inte en enda snigel kvar i akvariet! De var verkligen effektiva!
 
Janne har köpt en regnjacka åt Bamse. Den behövs när dagis är ute och går sina långa promenader i ur och skur. Han är måttligt glad, kan jag meddela. Men han vänjer sig ;O)
 
 
Nu har jag gjort potatisplättar till Bekkis matlåda av potatismosen som blev kvar efter middan. Bamsenad och säng hägrar. Imorgon blir en jobbig dag.

Kommentarer
Postat av: Linnea

Tänker på dig/er idag,ge M en kram från mig

Svar: Jag ska hälsa henne, vännen <3
Guggelutt

2012-11-09 @ 10:01:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0