Åter till Örebro

Igår gick dagen rätt fort. Samtal på fm och brandövning på em. Kom hem lite före fem och halv sex satt Janne och jag i bilen för att åka till Örebro, till min vän som förlorat sin make.
 
Bamse i baksätet
 
Vi kom fram till hotellet vid 9.00 och natten blev hemsk. Dels fick jag ett kraftigt astma-anfall när vi gick ut med Bamse på sista promenaden. Jag fick astma för två vintrar sen, men det var mest en aldrig övergående hosta. Nu fick jag ett anfall som jag inte haft sen jag var tonåring. Med stort problem kom jag in på rummet och fick tag i sprayen som jag turligt hade med mig, När jag nästan somnat in började ett gäng ungdomar festa loss och jag inväntade tålmodigt att klockan skulle bli 23.00 när det skulle vara tyst på hotellet, men vid midnatt ringde jag receptionen.. och de hade försökt få tyst på dem men nu ringt Securitas som var på väg. Låg och lyssnade på insatsen .... och sen började hostan. Jag kom så småningom på att kudde och täcke innehöll dun vilket jag inte tål, och så hostade jag mig igenom natten.
 
Frukosten på hotellet var kanon. På vägen ut bad jag om dunfria täcken och kuddar, sen åkte vi förbi apoteket för hostmedicin.
 
Dagen har vi tillbringat med vår vän och hennes barn. Det är så konstigt att sitta i deras soffa och äta vid deras bord och veta att han aldrig mer kommer in genom dörren. Senast i augusti tillbringade vi några dagar i Hjälmaren och dessförinnan firade vi midsommar.
 
                     
 
Nu hoppas vi på en skön natt och tysta ungdomar och en piggare morgondag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0