Easy going fredag

Igår hade jag en admnistrativ dag. Massor som jag ville få undan, allt från att planera andakt till att utvärdera Stilla Q... och alla dessa småuppgifter som är så lätta att glömma - fylla i statistik, synka almanackan osv. Det tog hela dagen men jag blev ändå inte klar. Delvis berodde det på en ovanligt pigg telefon och akuta besök som kom in, men när jag gick klockan fyra så var det viktigaste gjort.
 
Hämtade Bamse och fick en lugn kväll med Janne. Janne opererade bort en tand igår och är inte så pigg. Jag ringde en kompis som fyllde 50 år, stickade på pulsvärmaren/handledsvärmaren/mudden och tog sen ut Bamse på sista naden. La mig halv tio och sov till halv nio imorse.

 
Bamse går med tratt. Han är inte överförjust men jag tror han tycker att han är rätt stilig i den. Han sträcker villigt fram huvudet när den ska på och han är lugn så länge han bär den. Han har slickat sig på ena tassen i flera dagar och igår var han på den andra oxå. Jag har pratat med dagis om det och de trodde det kunde vare eksem. Jag har inget sett, förrän igår. Då åkte tratten på och jag sköjler noggrant med ljummet vatten efter varje promenad. Vi kanske måste kontakta veterinär iallafall, dels för eksemet, dels verkarn han förstoppad. Han stånkar och stånkar men det kommer inget :(
 
 
Nu ska jag plocka av tratten och gå ut med honom. En ny dag har börjat <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0