Hullerombuller

Sov tolv timmar natten mellan lördag och söndag. Det var skönt. Igår tog jag det väldigt lugnt. Började med att ringa avdelningen där jag låg efter operation och fråga vad jag skulle göra, de tyckte jag kunde avvakta. Om blödningen tilltog skulle jag åka till akuten och om det fortsätter som det gör ska jag ringa tillbaka till dem. Jag ska avvakta idag oxå, sen kanske jag ringer och ber om några extra dagars sjukskrivning, men jag hoppas jag slipper! 
 
Tillbringade större delen av gårdagen i soffan med datorn och telefonen. Bland annat började bygga ett släktträd på Ancestry.se ... har funderat på släktforskning, men jag vet inte. Nu testar jag på deras gratissida så får vi se var det landar! Jens tog ut Bamse åt mig på em. Janne kom hem från landet tidigt på kvällen och jag satte mig att knyppla klart spetsen till första handledsvärmaren.
 
 
Sen sydde jag ihop den och plockade upp maskor med strumpstickorna. Janne och jag gick ut kvällsnaden tillsammans... jag tycker det är så himla mysigt!
 
Idag är Janne ute och flänger på sina kompisuppdrag igen. Han skulle hjälpa nån med nåt. Jag har tagit Bamse till dagis och pratat en timme i telefon... så nu ska jag göra lite småsaker, tänkte jag. Hela huset är hullerombuller och jag vantrivs! Har lite tvätt som ska tvättas och jag vill inte bygga upp ett nytt tvättberg så det behöver jag ta tag i på en gång. Blommorna ska få en översyn och jag ska packa ihop mina ikonmålargrejer för jag vill verkligen gå på kursen ikväll (hoppade över första tillfället för två veckor sen). Men först ska jag rensa svamp som Janne fått hem från grannen på landet. Det finns tydligen precis hur mycket svamp som helst i skogarna!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0