Långt ifrån över....

Nej, det kommer att ta tid att bearbeta allt som hänt. När jag kom till jobbet imorse funkade inte skrivaren efter ett datorbyte förra fredagen. Jag måste ha lösenord. DataNisse är förstås ledig på måndagar... det räckte för att jag skulle ta till lipen. Blev tröstad av två arbetskamrater, den ena är insatt i bekymren, den andra blev insatt. Jag kanske pratar för mycket med fel personer just nu, men samtidigt undrar jag om man kan det? Vi får se om mina ord kommer tillbaka och biter mig i arslet.
 
Sen jobbade jag enträget på med det jag skulle göra. Började förbereda för att kunna göra ett nytt vårprogram för caféet, ringde och stämde av med sångerskan och frivilliga till caféet på onsdag osv, åt lunch på kinesen med en kollega. Samtal på em... och sen friskvård. En kollega som oxå är utbildad i massage gav mig nästan en timmes lång taktil massage, med ljus, massagebänk och musik = rubbet. Det var ljuvligt! Man får vara med om mycket i mitt jobb. Först var jag lite tveksam till att näcka i mitt rum på jobbet, tillika framför en arbetskollega, men jag lät betänkligheterna flyga sin kos. Vem bryr sig? 
 
                                                                     
 
Sen åkte jag och hämtade Bamse och tog med honom till zoo. Ägarinnan ville visa mig något... skitkärring!
 
 
Hon visste vad hon gjorde... jag är helt såld på lilla Elvis, 12 veckor! Och hon vill inte sälja honom till vem som helst ... och Elvis gjorde som Bamse gjorde, nämligen kom direkt upp i mitt knä, slickade mig i ansiktet och kanske mest otroligt av allt: han satte Bamse på plats! Sen ville han leka med Bamse och Bamse accepterade honom fullt ut. Jag är helt såld förstås! Men vi kan inte ha en hund till nu. Jag berättade för Janne och han sa att en till hund kan vi skaffa den dag vi flyttar.
 
                                          --- > Jag vill flytta NU! <---
 
Sen snabbt hem och ut med Bamse innan ikonmålningen. Jag kom sent och det vara bara ledaren där när jag kom. Antalet deltagare har reducerats sen vår lärare slutade och jag har varit borta mycket pga operation inkl. bakslag och astma. De som troget kommer hade återbudat idag. Men istället för att måla satt ledaren och jag och pratade en bra stund om jobb i mångkulturella miljöer vilket vi båda har erfarenhet av. Sen kom en till deltagare och vi målade en timme innan det var dax att packa ihop. Jag stannade på fika, det blev ju ingen middag idag.
 
Nu ska jag ut med Bamse Bus i regnet. Det vore kul att ha sällskap av en Elvis oxå...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0