Nog med djupsinnigheter!

Jag hade rätt kul igår med knyppeldynan och datorn. Såg Kalla Faktas program om Parken Zoo, letade gamla låtar och skrålade glatt på medan jag knypplade klart en svart spets, samtidigt författade jag ännu en blogg... sen upptäckte jag att badrumsfönstret var öppet... Undrar vad grannarna tänkte. Fast de satt väl inne och huttrade, så kallt som det är just nu.
 
Idag gick jag upp vid 8. Bamse rörde sig inte ur fläcken, han snusade så gott på sin puff och verkade mest irriterad på att jag rantade runt.
 
 
Efter hans morgonpromenad åkte jag till Kallhäll för att möta upp Linnéa och Ängla och gå på marsvinsutställning. Den var inte alls så stor som jag trodde den skulle vara, men jag fick se det jag längtat efter. Och tillochmed kela med .... Himalayas. De var helt nya när jag slutade min uppfödning för över 20 år sen men nu finns det förstås flera djur. Jag pratade med en ung tjej som skaffat sitt första par och som skulle ha ungar på dem till våren. Och jag fick gosa med båda två!
 
                                     
                                     Bild från nätet. Är de inte bedårande!
 
Handlade på hemvägen och gick ut med Bamse. Fick ett telefonsamtal om ytterligare ett dödsfall. En yngre god vän har precis förlorat sin pappa och ville träffa mig på allhelgona. Självklart ska vi göra det.
 
Hemmavid släppte jag ut fåglarna och Bamse har passat Blue Moon så noga så!
 
 
 
Själv började jag förbereda middag, potatismos till fiskgratäng och smulpaj med äpplen till efterätt. Janne har varit i skärgården och han kom hem tidigare än han sagt. jag avbröt förberedelserna och följde med honom till båtklubben där vi rensade ur båten från dynor, kuddar, filtar och sängkläder.
 
 
Nu är hallen smockad med båtinredning, men det tar vi hand om efter maten.
 
 
Take care out there!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Måste bara berätta för dig att kvinnan som vi träffade i parken vid Slussen (Cari) att hennes pappa dog idag eller inatt....nu är hon i chock också.
Så hon kommer att ha fullt upp med sin sorg. I fredags fick jag veta att den tjejen som har hand om Eriks ev aktivitetsersättning är varit sjukskriven pga att HENNES pappa har dött.
Världen är upp och ner...Kram Marianne

Svar: Döden kommer i tretal sa alltid mormor. Jag tror (och hoppas) att hon har rätt!
Guggelutt

2012-10-28 @ 17:57:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0