Potatisplättar och en cupcake

Min plan för dagen var att åka till Knyppelpinnarna i Kalhäll, men dels skulle de inte knyppla idag utan hade "köp och sälj"-dag, och jag har alldeles för mycket material, hade ändå tänkt åka och hälsa på lite knyppelkompisar...dels fastnade jag i Jennifers cupcake-mössa. Blev sittande i soffan och stickade med TVn som sällskap istället och så gick tiden. Det var gudstjänst från Göteborg och repris på Körslaget och sen blev klockan för mycket.
 
Vid ett åkte jag till Monica och Arto för att titta på deras akvarium, det vill inte riktigt funka utan blir grönt. Vi drack en kopp kaffe och pratade lite, sen åkte vi över till Linnéa och Mattias.
 
Igårkväll, när jag var hundvakt åt Spike, så kokade jag en jättekastrull potatismos. Denna hade jag med till Linnéa och när vi kom dit satte jag igång att göra potatisplättar. Det mättade sju män, kvinnor och barn samt två matlådor... sen slängde vi resten.
 
När jag kom hem stickade jag klart mössan till Jennifer och gick ut med Bamse tillsammans med Janne.
 
 
Har sovit illa i två nätter. Har mycket tankar som snurrar. Nu på morgonen har jag oxå fått veta att en god vän gått bort inatt. Jag ska försöka ta mig samman och åka till jobbet. Har utvecklingssamtal med chefen direkt på morgonen.
 
Det blir en tuff vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0