Rätt beslut!

Har fattat flera bra beslut på sistone, tycker jag! Att stanna hemma några dagar var ett bra beslut. Jag blev mycket väl bemött när jag kom tillbaka idag så jag hade inte behövt oroa mig. Igår ägnade jag dagen åt att knyppla klart spetsen till den andra handledsvärmaren samt att vila mycket. Janne fixade nya duschkabinen och tog ut Bamse sista svängen så jag sov strax efter nio. Dessförinnan hade vi in en granne på middag. Det var jättekul att se henne igen då hon tillbringar somrarna på landet.
 
 
Idag gick jag upp kvart över åtta, tog Bamse till dagis, åkte hem och invigde nya duschkabinen samt övriga morgonsysslor. Var på jobbet strax efter tio. Pratade lite med kollegor och började röja i pappershögarna som växt rejält. Samtal på em och hembesök på kvällen, kom hem strax efter halv nio.
 
 
Janne har opererat bort en tand idag och mår skit nu ikväll. Jag har bett Jens åka ner till Skavsta och hämta Monica och Arto som kommer från smekmånaden. Monica mår mycket bättre efter att ha fått penicillin, men har nog nån vecka kvar innan hon är frisk. Stackars unge! Hur gärna jag än hade velat se dem så tror jag att det var klokt att delegera ;O) Jag skulle inte palla morgondagen om jag kom hem efter midnatt.
 
Har pratat med en kompis ikväll om hur jag känner att min operation helt plötsligt bagatelliserats ner till ingenting. Operationen gick jättebra men tog längre tid än planerat. Dagarna på sjukan var fantastiska. Läkningen har gått jättebra. MEN jag saknar massa information. Vad är det som kan blöda nu? Hur ser jag ut inuti? Vad händer med tomrummet efter livmodern? Är det normalt att vara så trött efter op och hur länge håller det i sig? Jag behöver 10 timmars sömn för att fungera normalt.
 
Nu ska jag  plocka upp maskorna på handledsvärmare no2 och sen gå ut med Bamse Bus <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0