11 september

En dag som etsats sig fast i minnet. Inte bara för att tvillingtornen i New York utsattes för terrorattacken (eller vad det nu var???) 2001. Vår utrikesminister Anna Lindh dog den 11 september 2003 efter att ha blivit knivhuggen dagen innan. Jag vigdes till diakon i Storkyrkan i Stockholm 2005... Men det är idag oxå en vecka efter min efterlängtade operation! Svårt och glatt blandas, som allt annat i livet.
 
Igår tog jag sista proppförebyggande sprutan. Det har gått bra, tycker jag, trots att de var läskigt stora med tanke på att man ska ta dem själv och jag är ju inte så sprutglad. Man får inte vara pjåskig :O) Och idag var jag utan smärtstillande hela dagen, tog en först vid fem på eftermiddagen! Det går framåt som bara den!
 
 
Jag blir starkare för varje dag. Idag har jag suttit ute och jobbat med Monicas bröllopsutstyrsel. Det har varit varmt och skönt. Tre halvtimmespromenader till kalhygget har det blivit och alla djuren har varit ute.
 

Bamse hoppar gärna upp på stenen för godis     Cigarrer i vassen


Vi hittade en spännande liten groda!
 
Långledan skapar nya matlagningsfantasier så idag blev det kyckling med lök och äpple i currysås. Fast nu har jag inte så långtråkigt längre för jag kan handarbeta och det är så jätteskönt! Broderi och TV på kvällen. Har bokat tid för sångövning i Spånga kyrka och beställt frissatid till på fredag. Snart är det bröllop!
 
                                       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0