Festmässa

Idag firade vi kapellets 20-årsjubileum med stor fest. Vi hade ett enormt kak-kalas och några utställningar. Jag missade att plåta änglarna som hängde i kyrkorummet, men här kommer lite andra bilder:
 
Utsällningskärmen med knypplarnas, syföreningen och en av barngruppernas alster
 
Såna här vill jag oxå göra!

 
En ny utställning som kommer sitta ett bra tag framöver är denna med "Fader Vår" skrivet på många olika språk. Dessa är japanska, afrikaans, grekiska och tyska, men det finns oxå flera afrikanska och europeiska språk samt teckenspråket på väggen. Urläckert.
 
Jag hade mailat under sjukskrivningen och bett att få sitta på bänken under gudstjänsten, men jag fick flera olika uppgifter. Jag är alltid så noga förberedd när jag ska göra något så detta blev en spännande utmaning att gå upp oförberedd och läsa evangelium och be förbön. Lite väl spännande i mitt tillstånd, men det gick bra. Man får förlita sig på Gud och sina arbetskamrater under såna här förhållanden. Efteråt blev det stor kak-fest och lite tal. Kom hem strax efter halv 7. Janne hade lagat mat och sen har jag legat i soffan, helt utslagen.
 
Men jag är glad ändå. Det går över förväntan bra ändå att jobba och leva ett hyfsat normalt liv efter operationen. Det har gått fortare att läka än jag trott. Jag blir fort utpumpad, javisst, men jag har en förstående omgivning så det går bra ändå. Och jag är så glad över att jag fick operationen så jag vill absolut inte klaga!
 
Nu ska jag, Janne och Bamse gå kvällspromenad... sen har jag 6 arbetsdagar till framför mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0