Slappardag

Åh, vilken härlig dag. Huvet och kroppen börjar samsas bättre så jag är inte lika rastlös längre. Huvudet börjar lämna stressen och oron bakom och kroppen börjar komma igång bättre. Alltså, det som är hela JAG börjar komma i fas.
 


Det har varit kyligare idag och jag la mig i sängen och pratade massa i telefon efter Bamsenad och frukost. Gick ut igen vid halv två... sen har det varit en hel del dator och mer telefon.
 
Grannen var in med mer kantareller som jag rensade och förvällde tillsammans med de jag fick igår. Sen strimlade jag lövbiff och tog hälften av svampen som jag redde med grädde, vitlöksost och creme fraiche med massa svartpeppar. Supergott!
 
 
Sen gick Janne och jag ut en lite längre promenad med Bamse. Fick lägga mig en stund efter det.
 
Kvällen är oxå lugn. Bonden om över för att hämta dricksvatten så vi bjöd honom på glass. Vi håller på att prova oss igenom GB´s nya sorter. Igår 88:an, idag Sanwich och Päronsplit. Nu har vi Lakritspuck och Nogger kvar. Lite TV och sen en tidig kväll. Jag börjar äntligen kunna sova riktigt gott :O)

Kommentarer
Postat av: Snurran

har inte provat sandwich ännu, men de andra är jättegoda ju - saknade bara "skalet" på lakritspucken, det är ju så gott att knapra på...

Svar: Blev lite besviken på Nogger, som i pinn-form är min favorit. Överraskningen var Päronspliten! Sandwichen var jättegod och Nogger klart godkänd. Lagkrispucken ligger kvar i frysen ännu :O)
Guggelutt

2012-09-12 @ 21:16:38
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0