17 personer i tre rum och kök!

En vecka sen jag skrev sist. Att jag inte skriver kan bero på flera saker, tex: att jag inte har lust, att jag inte har tid, att jag inte har nåt att skriva om, att datorn strular... och massa andra saker. Denna gågna vecka har det hänt massor. I fredags efter att ha skrivit blogg, åkte jag och köpte en ny fisk, sen gjorde jag rent akvariet.
 
Ballongmollyn Princess Jen
 
Princess Meija i förgrunden till det uppfräschade akvariet
 
På kvällen jobbade jag på Hagsätra Torg. Tältmöte kallar vi det men det är inte så frireligiöst som det låter. Vi slår helt enkelt upp ett partytält och bjuder på kaffe/the/vatten och frukt. Detta för att öka vuxennärvaron i centrum vissa fredagkvällar och det är dessutom ett kul tillfälle att träffa folk. Vi står ju mitt i strömmen som kommer från tunnelbanorna och många uppskattar en kopp kaffe, en bit banan och prata bort en liten stund.
 
Man får leka med maten!

Vid halv ett på natten var vi ihoppackade och klara, jag åkte hem och hämtade djur och packning (Bamse hade åkt ner tidigare med Jens) och for ner till landet. Jag var där strax före två. Alla sov så jag försökte att inte snubbla över tältpinnar och fötter...
 
Camp G´son

När jag vaknade på morgonen såg jag hur det såg ut på tomten. Vi hade bjudit in alla barnen till en arbetshelg på Sanda. Monica och Arto sov i gästrummet, Bekki och Nicklas i bäddsoffan i vardagsrummet, Linnéa med familj (5 pers+hund) i sin husvagn som står på tomten medan Bellas familj (4 pers) samt Jens och Sandra slagit upp varsina tält. Vi hade en jättetrevlig helg. Alla hjälptes åt med att röja i skogsbrynet, passa barn, gå ut med hundar och fixa i köket. Janne stod för matlagningen och han är ju suverän på det. Vi gjorde förstås en massa annat roligt oxå. Jens bjöd på lite luftgevärskytte, vi tog släpkärran och åkte ner till badet, vi grillade maschmallows vid braskorgen och mycket mer.
 
Morfar med fyra av barnbarnen
 
Mot badplatsen...
 
 
Under söndagen försvann ungarna stötvis mellan klockan 12 och 21. På måndagen var jag kompledig och det var skönt.
 
 
Tisdagmorgon gick jag upp i ottan och åkte hem. Jobb som inkluderade en friskvårdspromenad upp på Högdalstoppen och därefter zonterapi hos min bästis Lotta på kvällen.
 
 
Onsdag jobb med mottagning och sommarcafé och på kvällen åkte jag till Monica. Hämtade upp henne på IKEA i Barkaby där hon handlat lite. Vi åkte till Hornbach och köpte akvarierengörargrejer och åkte sen hem till henne och fixade akvariet. Tömma, fiska, skrubba, rengöra den nya sanden, fylla i nytt vatten... och sist i med firrarna. Det blev så himla snyggt! Arto gjorde sin goda finska korvgryta och efter en sen middag åkte jag hem!
 
 
Idag träffade jag min bästis Lotta på lunchen och ikväll har jag träffat min barndomsvän Marcella som jag inte sett på ett tag. Härligt!
 
Amazing India i Midsommarkransen
 
Det vore kul att nån gång samla ihop ett gäng väninnor. Alla mina vänner är så olika och alla har såna intressanta historier bakom sig. Livet är så spännande och att tussa ihop alla dessa spännande liv, vilken kväll det kan bli!

Nu är det hög tid för sängen. Imorgon blir der fler akvarieäventyr, men oxå veterinärbesök och till sist sommarens sista "tältmöte".
 
Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0