Fredag- och lördagsmys!

En rolig och väldigt lång fredag! Jag åkte med min bästis Lotta till Hornbach för att kolla akvarier... Hon har ett litet sött akvarium, men locket är paj och det kostar lika mycket att köpa nytt som att köpa nytt lock/lampa så hon går och funderar. Givetvis hakar jag på för det är ju så kul med djur i alla former! Hon åkte därifrån med funderingar, jag med fem indiska Glasmalar, en Amanoräka som hoppade i glasmalarnas påse samt en Sewillia. Amanoräkor har vi ett litet gäng sen tidigare samt en Sewillia, men jag har länge velat ha en till. Man hittar dem inte så ofta så nu passade jag på.
 
bilderna har jag hittat på google.se
 
Så hämtade jag upp Bamse på dagis halv ett, körde hem Lotta och fortsatte till Roslagstulls djurklinik. Bamse hade fått tid för vaccination men jag hade lagt till en koll av analsäckarna efter som han drar sig fram metervis på baken, samt en check av levervärdena. Jag har inte kunnat släppa oron efter det hemska som hände i våras. Men allt gick så bra så. Nu är han vaccinerad och analsäckarna är tömda, ingen inflammation därbak och levervärdena var helt normala så nu kan jag släppa oron att han har något galet i levern... det var en akut inflammation och inget jag behöver oroa mig för att det återkommer!
 
 
Efter dessa goda besked åkte jag hem, tog ut alla djur och la mig i soffan och sov en timme.
 
Kvällen tillbringade jag i Hagsätra Centrum i vårt tältprojekt som ska bidra till vuxennärvaro i en stökig tillvaro. Men de tre gånger jag varit med i år har det varit lungt, även denna kväll. Men många goda samtal fick vi. Folk som passerade på väg hem efter jobb, fest och We Are Stockholm-festivalandet.
 
 
Efter att ha kört hem en volontär åkte jag hem, gick ut med Bamse och packade därefter in djur och packning i bilen. Vid 02.00 var jag på landet. Min oas!
 

Har inte gjort många knop idag. Sonen kom ner igårkväll och fick softa i glaspaviljongen till Janne kom ner strax före midnatt. Janne slutade 23.00 och jag kom från jobbet 00.30. Janne tog ut Bamse i morse innan han åkte ner till Örebro för att hjälpa vår vän med båten som måste säljas. Jens och jag hade en trevlig förmiddag innan han åkte får att hjälpa en vän med släpkärran, själv åkte jag och handlade lite förnödenheter... sen har dagen förflutit i glaspaviljongen, har inte ens tittat på virknålarna! Esmeralda, Ragnar och Bamse har varit ute hela em. Lagade middag åt mig själv och fortsatte slöa. Det har varit gott.
Nu är det dax för sista Bamsenaden, det ska bli skönt att sova en hel natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0