Sådär...

I förra veckan var jag och tog en större blodprovsundersökning och dessa har jag fått svar på nu. Läkaren har både skrivit och ringt på telsvar. Jag har bokat in en läkartid efter flytten i januari för ett ordentligt avslutningssamtal innan journalerna skickas till Strängnäs. Proverna var väl hyfsat bra. Den onda kolesterolen börjar dock nagga i kanten för tillåtna värden, sköldkörteln likaså, levervärdena visar på fett i levern och jag har återigen urinsyra i blodet. Kunde vara värre, men det kunde vara mycket bättre också. Vad som är skönt är att det finns en fysisk förklaring på tröttheten (sköldkörteln) och värken (urinsyran). Nu kan jag börja vidta åtgärder.
 
                                        
 
Efter det var jag och storhandlade på Hagsätra zoo. Bamses dagis samlar varje år in allt som vi mattar och hussar vill donera till Hundstallet så jag köpte på mig tuggben och godis för ett antal hundralappar. Jag funderade på att köpa en säck mat också, men så tänkte jag att jag är ju månadsgivare .... till jul får det bli godis eftersom jag vet att resten av året går mina pengar till nyttigare förnödenheter för de omhändertagna hundarna.
 
 
Förstärkte förråden till mina egna djur också förstås. Sen åkte jag till Företagshälsan för ett uppföljningssamtal efter kursen. Kursen har varit till stor nytta och nu pratade vi framtid och hälsa. Jag hade med mig resultatlistan på alla prover som tagits så vi kunde utgå från den.
 
Till sist träffade jag en kompis på stan och fikade med honom ett par timmar innan jag åkte hem.
 
Bekkis och Nickes skapelse
 
Efter middagen fick Rebekka och Nicklas förtroendet att klä julgranen. Det brukar vara Jannes grej, men i år delegerade han!
 
 
Nej, nu har jag lite annat att göra. Fiskarna och fågeln ska få rent, pappershögar ska röjas undan, blommor ska vattnas och plockas rent från vissna löv och sen ska julklappar inhandlas...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0