Dan efter

Det har varit en bra dag idag oxå.. Gick upp vid 10-tiden och gjorde det som ska göras: frukost, promenad mm. Efter Bamsenaden började jag göra kalvfrikadeller i långa banor. Det blev 98 stycken och så dillsås och potatis till det! Jag hade räknat med fler gäster än de som kom men vi hade trevligt ändå. Jens och Sandra skulle på dop och Nicklas blev dålig, men mamma, pappa och Bekki kom. Bekki fick med sig frikadeller till Nicklas medan Jens och Sandra kom förbi efter dopet så de fick oxå med sig frikadeller. Nu räcker det som är kvar åt mig och Janne imorgon när han kommit hem från båtmässan i Helsingfors.
 
Men som sagt, mamma, pappa, Bekki och jag fick en trevlig eftermiddag och jag tycker nog jag lyckades med maten. Till efterrätt hade jag gjort cheescake.
 
 
...och jag fick blommor av både föräldrarna och Bekki så nu blommar här överallt :)
 
När föräldrarna åkt gick jag ut med Bamse igen, sen körde jag Bekki till Nicklas och fortsatte sen själv till Lotta för att få zonterapi. Hon har en inneboende denna vecka och de hade fixat gott sockerkaksfika efter zonterapin, så fick jag med mig en bukett fantastiska tulpaner oxå.
 
 
Jättemysig eftermiddag, jättemysig kväll! Nu återstår en kvällspromenad och sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0