Dan före...

Första positiva tecknet! Har sovit väldigt gott, trots träningsvärk i nacken efter kinamassagen och akupunkturen igår. Jag visste inte att jag hade såna spänningar i nacken, men det kändes när "doktorn" rörde mig där. Imorse kom jag ur sängen utan större bekymmer och detta trots att jag bara sovit knappt 8 timmar. Hunddagis sa igår att jag kan lämna in Bamse när jag vill så jag kan sova ordentligt på morgnarna under min sjukskrivning och det är ju så rart! Det betyder att det finns personal kvar tills jag kommer medan de andra går på morgonpromenad vid 9.00. Det är ett helt otroligt dagis han går på! De har omsorg om både hundar och mattar! Men jag var där 8.59 idag och då hade jag hunnit med en liten skogspromenad dessförinnan.
 
Det är så gott att vakna och se goshunden det första man gör. Inatt har han sovit med sin vita råtta.
 
Idag blev det mandarin!
 
Hem och ge djuren frukost, Ragnar höll mig sällskap vid min. Satt vid datorn en stund, Ragnar putsade sina fjädrar och kammade mitt hår sittandes på min axel en stund och när han slumrade till fick han gå in i voljären.
 
 
Satt i vardagsrummet en stund och stirrade ut på snön. Mycket tankar. När hälsan sviker och när livet förändras kan man behöva tänka igenom vad som är viktigt och vad man vill prioritera i livet. Sprang och hämtade moblien i ett försök att fånga en av räkorna på bild. Hon hade snott åt sig hela tabletten som bottenfisken äter och satt sig på väggen. Så festligt.
 
 
Sen satte jag och pluggade en stund. Började skriva på ett PM som ska lämnas in och som ska handla om offerkulten i norden, går trögt... men jag behöver inte prestera nåt så so what? Janne kom hem från landet och vi fortsatte prata om framtiden. Det är mycket vi behöver prata om och vi behöver en drastisk förändring.
 
Dusch, handla middagsmat till söndag och hämta Bamse på dagis. Kom precis lagom hem för att sätta på mig finbyxorna så kom Jens. Jens körde Janne och mig till Finnboda där vi ätit en fin middag dan före...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0