En härlig helg!

Efter en skön sovmorgon igår gick jag ut med Bamse och ställde honom sen i duschen. Han gillar inte alls att duscha, men han finner sig i det.
 
 
Dock älskar han att ligga inlindad i handdukar efteråt. Han kan ligga ett par timmar innan han krånglar sig ur dem och sen rusar han som tokig genom huset och efterrtorkar/värmer upp. Medan han låg i puffen åkte jag iväg till Lotta för att få zonterapi och massage. Lotta står för zonterapin men under tiden får jag sitta i hennes soffa med en kudde som masserar ryggen och efteråt får jag stoppa fötterna i hennes fotmassageapparat. Helhärligt.
 
När jag kom hem gick jag och la mig en stund för på kvällen var vi bortbjudna till "gamla" vänner. Tänk vad sällan vi umgås så där... vi måste bli bättre på det. Bamse fick vara hos svärmor för både Janne och jag var överens om att det antagligen blev lugnast så. Våra bekanta skulle ha dotterns hund Saga plus en rehabiltering från Hundstallet - Agnes. Ena dottern jobbar på Hundstallet. Det blev en jättetrevlig kväll! Tur att jag vilat ordentligt för nu satt vi kvar ända till klockan ett! God mat, båtbilder, massa snack. Det måste vi göra om lite oftare. Och Agnes var ju bara hur underbar som helst! Undrar om man kan övertala Janne...
 
Yrvädret Agnes - yorkshireterrier
 
Fina Saga
 
Idag sov vi länge förstås, hämtade Bamse hos svärmor mitt på dan. Jag har bara skrotat hemma och tagit det lugnt. Fotat fiskar, gosat med Ragnar och varit ute en lång promenad med Bamse.
 
Rödmunstetror, kubothai, röd ancistrus och amanoräka
 
Fantomtetra, rödmunstetror, sewilla, röd ancistrus, dalamatinermolly och amanoräka
 
Bamse och hans högar...
 
Imorgon fortsätter jag ta det lungt, tänker jag, men Bamse ska till dagis och jag ska på provtagning så det blir ingen direkt sovmorgon...
 
 
Ragnar har suttit på min axel och putsat både sig och mig så fjädrarna yrt... Men nu ska jag virka lite innan jag tar sista promenaden och lägger mig tidigt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0