Käftis, mingel, pyssel mm

Två intensiva dagar verkligen!
 
Tog sovmorgon igår men var på jobbet 10.00 för jag hade handledning med en ideell medarbetare halv 11. Lunch med en kollega - sushi :O) Sen lite småfix innan ett möte i Hagsätra... som jag fick bryta upp ifrån tidigare för att hinna till tandläkaren som jag inte kunde boka om för han ska opereras snart. Mitt garnityr blev godkänt, likaså Jannes och Bekkis men Jens ska skickas till kirurg för att operera bort en visdomstand + lite till.
                
Vi tog kommunalsnöret hemåt men gick av i olika stationer. Janne och jag åkte hela vägen till Hagsätra där jag gick in på ICA och köpte en wrap som jag åt i bilen som jag parkerat nedanför kapellet. Janne körde mig till hunddagis där han släppte av mig och hämtade Bamse. Pyttelitens hunddagis bjöd alla hussar och mattar på mingel med ost och vin. Jag blev kvar i 2,5 timme, jättetrevligt!!! Sen hämtade Bamse och Janne mig :O)
 
Båset Bamse delar med sina små kamrater
 
Imorse var det nästan kört att komma ur sängen men det gick tillslut. Var så trött att jag var på väg till Högdalen när jag insåg att jag var på väg åt fel håll, jag skulle ju jobba i Hagsätra. Tänk att jag tillochmed lyckas med att köra fel till min egen arbetsplats! Satt och jobbade med några akuta ärenden som blivit över sen i onsdags, sen gick jag på mitt läkarbesök kl 11.00. Jag fick remiss till endokrinologen på Ersta, nya prover ska tas på måndag och jag blev sjukskriven i två veckor. Köpte yakiniku på vägen tillbaka över torget och åt lunch med dagmammorna som gästar kapellet på fredagarna. Sen satte jag igång med att delegera och dela ut mina arbetsuppgifter de närmsta två veckorna, omboka och avboka samtal och hembesök... Till sist målade jag en ask för att klocka torkningstiden så jag vet att det är möjligt att måla askarna jag köpt till StillaQ.
 
                   
 
Det är inga problem med torkningstiderna där inte. Det kan bli ett rogivande och roligt pyssel för den som inte vill tova. Sist satte jag in min egyptiska ikon målad på papyrus i ram och sprang ner till zoo för att köpa frö och D-vitamin till Ragnar, klockan var då 20 i 6 och Bamse måste hämtas före sex. Han hämtades sist idag, lilleplutten...
 
 
Janne hade lagat mat när jag kom hem. Är så trött att jag har fysiskt ont, men nu ska jag inte jobba på två veckor och hoppas att proverna på måndag visar att värdena vänt. Hopplösa elända sköldkörtel!
 
Nu har jag hängt vid TVn en liten stund... och här... fått en kraftig allergisk reaktion (som jag får ibland vid extrem trötthet) så jag fick leta reda på Kestine.... och nu ska jag ut med Bamse och slänga mig i bingen före tio hoppas jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0