Nej, se det snöar :)

Trots att jag sov nästan 11 timmar inatt var det tungt att gå upp. Jag snoozade och hade mig, men tillslut så. Medan jag slött försökte dra på mig brallorna för att komma ut med Bamse såg jag var de värsta fönsterfläckarna kom ifrån. Att jag inte tänkt på det! Det är ju nosavtryck!
 
Beviset!
 
Bamse älskar snön och flera gånger varje promenad måste han stanna och rulla sig i det ljuvliga vita! Det hjälper inte att borsta honom och sånt, det ska rullas ändå!
 
 
Efter promenad och dagislämning blev det frukost som vanligt. En fördel med att vara hemma är att man hinner med Ragnar så mycket bättre. Han brukar iof oftast vara med mig på morgnarna, men nu kan han vara ute till han själv säger till att han vill gå in i voljären. Idag har han smetat ner köksgolvet med äpple och försökt sno tangenterna från datorn, så han fick ett av Bamses tuggben. Det var roligt en stund, sen klättrade han upp på min axel och putsade sig plus kammade håret på mig, sen somnade han, då fick han gå in i voljären.
 
 
Esmeralda fick rotsaker som jag kokade utan salt igår och det föll henne i smaken.
 
Har glömt ställa om fokus efter myggan, men nu är det ordnat och bilderna ska bli skarpa igen. Jag ser helt enkelt inte om det är suddigt på mobilskärmen!
 
 
Dagen har jag tillbringat som gårdagen, med att läsa om våra asar, vaner och jättar. Så spännande. Vid fyra ringde Janne och han plockade upp Bamse på hemvägen. Själv började jag laga mat.
 
Ikväll har vi haft Rebekka och Nicklas här på middag. Det var första gången vi träffade honom och kvällen blev trevlig. Hoppas inte vi skrämde bort honom ;O).
Har varit ute kvällspromenaden med Bamse och träffat på inte mindre än tre snöplogar! Det har snöat rätt bra under eftermiddagen.
 
Men nu är det "gonatt gonatt" som Ragnar säger när jag släcker lampan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0