Sista året i det 40:e decenniet

 
Ja, så ser det ut och jag har haft ågren inför det. Det är mycket som ska hända snart känns det som. När man fyller 50 år så kan det vara som vilken dag som helst eller en milstolpe i livet. Janne och jag har pratat mycket om vår gemensamma framtid, hur vill vi ha det och vad ska vi göra. Nu har vi iallafall satt en tid för när radhuset ska ut på försäljning. Vi har vuxna barn nu och ingen av oss orkar med att sköta hus, land, båt och bilar samtidigt. Vi behöver mer frihet. Nu har vi gjort vår grov-prioritering. Sen har vi pratat reslust kontra husdjur och där är vi på väg mot konsensus.
 
Idag hade Bamse redan gått upp när jag vaknade kvart i 8... men vänta... vaknade jag kvart i 8 utan ringklocka? Tänk om kinaterapin verkligen är verksam? Eller har jag bara vilat klart efter sköldkörtelhistorian? Eller är det bara en tillfällig uppgång?
 
Imorse efter Bamsenad och frukost åkte Janne och jag och handlade. Kalvfärsen var slut igår och Janne ville köpa nåt tårtliknande att fika på innan han stack iväg på båtmässan i Helsingfors. När vi kommit hem igen gick jag ut med Bamse och sen fikade vi och jag öppnade ett kuvert som Janne gav mig. Det var en liten födelsedagspresent.
 
 
 
Han fortsatte med att slöa vid TVn, jag var superirriterad på att bilden på rådjuret jag fotade under promenaden blev så dåligt, så jag satt och provade olika inställningar på mobilen...
 
 
Jag blev rätt nöjd tillslut. Nu får jag utprova hur det går på långt håll... Jens kom och hämtade grejor, han körde upp pappa till T-banan. Jens kompis med son kom förbi. Sonen älskade firrar och höll sig väl sysselsatt med alla djuren. Bamse höll jag dock fast i knät, han är inte helt att lita på. Sen åt jag rökta räkor som Janne kommit hem med när han letade prinsessbakelser, de var nämligen slut överallt, men i Stuvsta hittade han bakelser och rökta räkor. Raringen!
 
               
Gick ut med Bamse igen och lagade sen mat till honom och mig. Bamse fick fläskkött och jag gjorde fläskschnitzlar som jag vände i hackade jordnötter som jag blandat i ströbrödet. Det blev inte så gott som jag trodde, men schnitzel är ju gott ändå :O)
 
Efter det funderade jag över hur jag ville spendera denna ensamma födelsedagskväll... och svaret blev: FORNORDISK RELIGION! Jag hade ju ff ork! Först tänkte jag sätta mig vid TVn, men nej, finns det nåt tråkigare??? Nu har jag gått igenom 70 sidor kult och rit under vikingatiden .... så spännande! Och NU ska jag sätta mig vid TVn en liten stund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0