Alla behöver en morot (eller kul potatis)

Jag kom iväg till jobbet idag oxå. Efter en mail-koll gav sig några av oss iväg för att handla till festen på söndag. Då har vi brak-fest för alla som jobbat ideellt under året, även de som anmält sig som intresserade men ännu inte fått nåt uppdrag. Jag tycker det är urtrist att handla, men i rätt sällskap kan det vara riktigt kul. Idag blev jag skjutsad på vagnen "eftersom jag ser lite sliten ut" och det var ju barnsligt roligt! Det blev två fulla vagnar, men nu finns det allt från snacks via förrätt och varmrätt till efterätt. Jag tror det blir toppen!
 
     
 
Det tog nästan tre timmar att åka till affären, handla och sen packa ur bilen. Jag fortsatte till Hagsätra och hade intro för nya Hagsätra-prästen. Det kan bli ett jätteroligt samarbete! Vi tänker lika och han har inte fastnat i alla strukturer än så ... jag blev så inspirerad att jag hängde upp gardinerna! Arbetsrummet målades om förra vintern och sen skulle det hända så mycket. Jag fick ny taklampa och nytt skrivbord, jag var och köpte besöksfåtöljer på Ikea och släpade upp dem... sen tog det stopp. De gamla gardinerna har hamnat lite här och där: bakom fåtöljen, upp på hyllan, i fåtöljen, bakom skrivbordet... sen igår tog jag dem av gardinstången och tvättade dem tillsammans med gardinen som hänger för dörrglaset. Eftersom rummet målades vitt så "försvinner" de vita gardinerna med svagfärgade pluppar och vi har diskuterat nåt mustigt med färg, men jag vet inte om jag får brassa på hursomhelst (vi har ju ett skönhetsråd) så allt gick i stå. Nu börjar det hända saker och inspirationen räckte till att tvätta gardinerna igår, hänga upp dem idag och konspirera med vaktis huruvida vi vågar hänga upp två privata tavlor jag har ... Mm, nu är jag äventyrlig minsann 
 
 
Jag tog ut min friskvårdstimme på em. Det blev zonterapi hemma hos Lotta idag. Det är så skönt och sen jag började gå regelbundet en gång i veckan så har jag inte känt av nån infektion, har inte ens hostat! Så snart kylan lämnar oss och jag gjort en zon-serie på ca 10 gånger blir det dax för stavgång!
 
                                      
 
Hem och hämta Bamse och ett paket från Åddebo Ull. Det är till StillaQ men jag var så nyfiken att jag tog in det och öppnade det. Har beställt två mixpåsar innehållande 10 färger. Det ska bli kul att tova ihop nåt hjärta och nån blomma som mall, kanske tar jag med hunden och katten oxå för inspirationens skull.
 
 
Gjorde varma mackor idag oxå och nu har jag suttit här en stund. Spanat in Himalayas och hittade Arcticas!!! Hon har faktiskt Himalayakullar ibland och jag är SÅÅÅÅ sugen! Både med och utan crest. Crest är en virvel mitt i pannan, som en liten krona ungefär. Bilderna är från Arcticas hemsida! 
                                                            
 
Det blir nog virknålen och TVn idag oxå. Har fastnat för TurtleMan på AnimalPlanet och hans "liiiive action". Tandlös vildmarksman nånstans i USA och i min ålder ... M-m, det skulle kunna bli en god kompis!
 
Nej, nu lämnar jag datorn för ikväll. Kram på er <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0