En vanlig måndag i januari

Inte så mycket att säga. Gick en rask promenad med Bamse på morgonen, jobbade till halv fyra då jag åkte och tränade på Itrim, hämtade Bamse och åkte hem och duschade.
 
Joförresten, när jag slängde träningskläderna i tvätten och sen gick ner för att hämta rena kläder fick jag spunk på tvätthögen. Janne fick en oförtjänt skopa av mitt dåliga humör men jag fattar inte vem i familjen som tvättar typ 10 tvättar och slänger upp renkläderna i dessa enorma högar. De är ju omöjliga att hantera! Nu har jag gått och glott på den där högen i en månad, dragit ur underkläder och strumpor ur den och gjort allt för att undvika att ta itu med den... t.o.m inbillat mig att jag tycker det är ok att ha kläderna förvarade på det där sättet. Idag blev jag arg! När jag tvättar så ligger det max 2 maskiner där, 2 maskiner är helt ok att hantera på utrymmet, men om någon/några andra tvättar en hel dag och känner sig nöjd med att smutstvättkorgen är tom så tänker inte jag hylla hjältedådet. Hjältedådet ligger i att ta hand om rentvätten, det är där det jobbiga börjar! Att vika, sortera och springa runt i rätt garderober och lådor, DET är trist och tungt! 2 maskiner är helt okej, 10 maskiner är ångest!
 
                                  
 
Annan kuriosa som hänt är att vår församling ser ut att få en vänförsamling i Tanzania! Och stämmer det så är det en församling jag faktiskt besökt! Det vore ju jättekul! Tanzania är ett fantastiskt land!
 
 
Janne lagade middag medan jag slet med tvätthögen. När Janne sen la sig för att vila inför nattpasset satte jag mig och virka på babyfilten som Linnéas nya bebis ska få medan jag tittade på Animal Planet.
 
 
Nej, nu är det dax att promenera igen! Hepp hepp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0