Fantastiska ungar!

Det har jag och jag är otroligt stolt över dem alla, men idag har Bekki fixat internet! Det var nån knapp som skulle tryckas på och ett lösenord som jag inte har en suck om var hon hittat! Men det är bara att lyckligt utropa "Yabbadabbadoooo..." och hylla dagens internettande ungdom. 
 
              
 
Bamse kom igång med sitt bajsande igårkväll. Sånt kan göra en matte lycklig! Det är ju tudelat bekymmer det där, för funkar inte magen på en hund så blir han nedstämd och han har ont, sen kostar det ju hisnande summor att gå till veterinären. Nu fick han levergodis till lunch på sitt fantastiska dagis, och levergodis till middag samt en morot att gnaga på till efterrätt. På kvällen kom den efterlängtade korven och inatt hade han grinat och skällt, jag sov som en stock, jag som brukar höra minsta ljud, men inatt pallrade sig Janne upp och gick ut med honom, då kom det ännu mer den vägen. Man kan bli lycklig för mindre. Hund glad och plånboken slapp banta.
 
 
Idag är jag kompledig. Började dagen lite såsigt med att gå ut med Bamse en stund efter 8 och sen köra honom till dagis. Fröken donerade en påse Vi-Siblin ifall problem med bakvägen skulle uppstå igen. Mitt på dan kom ett mess att Bamse Hund ätit upp all lunchen vilket han inte gjorde igår. Allt frid och fröjd. Själv åkte jag direkt till VC för sköldörtelproverna jag skulle ha tagit i början av december men glömde/stressade bort. Nu är det gjort iaf! Fortsatte med att rengjöra Blue Moons landet-bur och ställde undan den, åt sedan frukost med Ragnar på axeln medan vi samfällt stirrade in i akvariet.
 
 
Lenore har svårt med balansen och far ibland runt helt okontrollerat i akvariet... eller så är det nån lustig lek i pumpens strömmar. Hon verkar trivas iallafall. Hon betar på botten med de andra fiskarna och leker tittut i borgen. Ibland är jag livrädd att hon ska skrapa i de enorma ögonen, men hittills har det gått bra. Vad som oroar mig är att jag inte sett en enda räka på ett helt dygn. Iof sitter jag inte där dygnet runt, men ändå, nån brukar titta fram.
 
 
Har telefonjour eftersom det inte finns några diakoner på jobbet idag pga semester och sjukdom. Jag fick ta ut kompledigt om jag hade telefonen på och det känns helt ok. Ett samtal hittills, oxå det helt okej. Skurat dass har jag gjort, det känns oxå bra.
 
Men nu ska jag låta dagen fortsätta. Funderar på att åka och träna samt säga upp medlemskapet på Itrim.. men det får jag väl skriva om i nästa blogg isåfall. Detta är MIN dag och jag tänkte göra vad jag vill med den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0