Fortsättningen på min dag...

Jag åkte iväg och tränade på Itrim. Jag skrev oxå under att jag säger upp abonnemanget från årsdagen den 28 februari. Jag kan ångra mig fram till 45 dagar efter det datumet och slippa både startavgift och att behöva binda mig ett år till. Det känns bra. Jag gillar ju maskinerna och träningsformen, men att man inte kan frysa kortet vid långvariga infektioner som jag haft. Sjukskrivningen efter operationen var för kort och förkylningarna kan inte härröras till det. Killen tyckte det var synd att det blivit så här och sa att jag skulle kontakta honom om det fortsatte strula med infektioner så kanske han kunde frysa kortet så jag hade dagar tillgodo även efter 28 februari. Det var ju rart, men jag hade hellre velat ha hösten tillgodo! Sen får vi se om jag kan vara flitig de två månader som är kvar. Jag har ju bestämt mig för att leva sunt vilket betyder att äta gott och bra, ta det lugnare, röra mig mer i vardagen, inte prestera i onödan. Det kan bli ett hållbart koncept, kanske. Men jag måste varva ner, sluta prestera ihjäl mig och försöka få lite kul på vägen. Det här håller inte längre!
 
Lite roligt är det att batteriet i vår våg har tagit slut. På VC imorse när jag tog blodprover gick jag förbi en våg och hoppade upp på den... nope... inga batterier där heller. Eller så var den trasig eftersom den stod i korridoren. Itrims våg funkade inte den heller. Jag tror inte jag ska väga mig förrän nästa gång jag blir vägd! När jag var på hälsoprofilen på St. Erikshälsan blev jag vägd... jag ska dit om ca 1,5 -2 år, då kan jag bli vägd igen. Då slipper jag tänka på hur många gram jag gått upp och ner per vecka, det är ju helheten som räknas. Jag kanske väger lika mycket då, men mitt mål är att må bättre!
 
 
Efter träningen åkte jag hem och gjorde lax i ugn medan jag duschade, åt laxen med gula tomater och jordgubbar som blivt kvar efter nyår, sen hämtade jag Bamse och åkte till Heron för att möta upp Janne. Vi gick och såg Bond - Skyfall, men först hälsade vi på Bekki på jobbet och bokade bowlingbana hos henne imorgon.
 

 
När vi kom ut från bion hade jag mess från Bekki att hon blivit sjuk på jobbet och åkt hem. Måtte det inte vara vinterkräksjukan! På hemvägen köpte Janne yakiniku åt oss, men jag åt bara hälften, sparar resten till imorgon. Då blir det nya äventyr och det kan vara skönt med "matlåda".
 
Nu har jag varit ute med Bamse en lite längre promenad än vanligt. Ska nanna kudde och hoppas sova gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0