Från friskvård till hälsovård

Började dagen med en rask promis med Bamse och efter att ha kört honom åkte jag till Itrim. Var nära att vända för det fanns inga parkeringar på hela Stureby sjukhems område, men så blev en plats ledig! Det har aldrig varit så fullt i lokalen som idag. Efter genomfört pass åkte jag hemåt. Det blev lite svettigt när jag kom på Rågsvedsrakan och jag såg att poliserna vinkade in bil efter bil, och mitt körkort har ju gått ut! Men de vinkade in bilen före mig och bilen efter mig, jag fick åka förbi! Men när jag kom hem från jobbet idag så låg äääääntligen lappen om att jag kan hämta mitt nya körkort och det måste jag göra imorgon för sen åker vi på reträtt i Läppe och dit vill jag inte åka utan giltigt körkort!
 
Hem och duscha. Kolla jobbmailen och ringa lite medan jag lagade lunch, middag och matlåda till imorgon - ris, spenat med bacon och kokt ägg. Äta lunch och iväg för att affischera nästa café innan terminens första café.
 
Välkomna! 
 
Det var riktigt trevligt idag. Vi fikade, min andakt om de tre vise männen uppskattades, sen blev det prinsesstårta och efter det blev det full fart vid Fia- och pingisbordet! En ny person hittade till oss och han blev väl omhändertagen av de andra cafégästerna. Det var en uppsluppen stämning!
 
Precis innan caféet stängde kom mitt besök som bara stannade helt kort för att ordna med en grej, det gjorde att jag kunde åka från jobbet redan halv fem, hämta Bamse och äta uppvärmd middag med Janne innan jag for iväg igen, denna gång för att få zonterapi av Lotta. Det kändes riktigt bra! Körde hem henne och har efter det pratat med mamma och Linnéa i telefonen. Nu har jag packat för några dagar - två dagars reträtt med kollegorna och två dagar på landet. Sen är det fullt ös igen!
 
                             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0