Jobb-söndag

Gick upp vid 10 imorse. Janne tog ut Bamse så jag duschade och fixade frukost. Sen blev det till att packa, skrapa bilarna och så for vi hem. Vi kom hem halv 1 så jag hann packa in och byta om innan det var dax att fara upp till kapellet kl 13.00. Gudstjänst kl 15.00 med mottagande av vår nya präst samt middag - gulasch och ananaspaj till efterrätt.
 
           
 
Kom hem halv sju och somnade nästan framför TV-n. Janne har tagit alla Bamsenader idag och han ska ta den sista oxå. Jag går och lägger mig! Sköldkörtelvärdena är inte ok och jag har svårt att förstå hur jag ska orka. Jag är både ledsen och glad över att proverna visade det. Glad för att jag förstår varför jag är så onormalt trött, ledsen över att 2,5 års väl inställd Levaxin nu inte längre funkar. 25 mikrogram extra i veckan... Måtte det vända snart!

Kommentarer
Postat av: NettAnn

Har du kvar din sköldkörtel?Jag fick min bortstrålad med jod o äter nu 150 mg om dagen i levaxin.Nu när jag tog alla prover så var struman det enda i min kropp som var bra.Resten är katastrof så jag körs i gång med startkablar nu typ.suck.Jag har superlågt järn igen på under 1 o ska få injektioner denna ggr,ingen d vitamin,blodplättarna ligger skyhögt på 690 o ska va runt 300..fast förra ggr var d visst nåt på 900...inget bra alls då benmärgen fått spader tydligen o lagt mej i riskläge för propp.ingen cellförnyelse igen pga av järnet o risk för hjärtsjukdomar.ingen folsyra el b el b12 pga av min tarmsjukdom....KONSTIGT jag känt mej sjuk länge....nu är immunförsvaret i princip i botten o idag vakna jag med influensa..grädde på moset!

Svar: Jo, jag har sköldkörteln kvar, fast den verkar inte fungera ... 125mkg + 25mkg 3 ggr i veckan....
Guggelutt

2013-01-21 @ 00:34:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0