Ping pong

Ja lite så känns det. Jag gillar orden "Ping... pong"... "Pingngngng - pongngngng"... "pingpong". Jag fick benen över sängkanten efter att ha snoozat två gånger. Att snooza är inte likt mig, men nu förstår jag morgontrötta människor så mycket bättre. Tur att den där snoozen finns. Nu hade jag förberett mig genom att duscha igårkväll och lagt fram kläder så det var bara att gå upp och snabbt slå igång kaffehurran. 
 
 
 
Var på jobbet före nio vilket förvånade mig stort. Gjorde andakt till eftermiddagen och skickade ett stort antal mail hit och dit. Hittade pepparrotskött hos "polacken" till lunch vilket väckte barndomsminnen från mormor.... måste leta reda på receptet och göra det nån gång. Sen var det café. Vi hade gemeskap idag och det blev många goda samtal. Bland annat kom en ung kille med sin spännande historia. Det är så kul när nya människor hittar till oss. För en tid sen provade jag pingisbordet med "sådär"-resultat. Har ju inte spelat pingis sen mellanstadiet när vi körde rundpingis på rasterna. Idag blev jag uppsläpad och spöad av en herre 80+... jag ska nog se till att få revanch innan våren är slut! Det var jättekul och fick mig att glömma värken i kroppen. Tröttheten är så påtaglig att det gör ont i varenda muskel, men rörelsen och bollfokus vid pingisbordet är nog bra. Jag har ju inte värk egentligen utan det är tröttheten som tar sig värksamma uttryck, så att säga. Svårt att förklara. Blev kvar till fem, sprang över torget och köpte råvaror till varma mackor (det är ju bara jag hemma på kvällarna denna vecka), hämtade Bamse och försökte balansera matkasse, handväska, datorväska och hundkoppel... det gick.
 
 
Nu har jag avslutat mina varma mackor och suttit här en stund. Nu ska jag virka lite vid TV-n och lägga mig tidigt... Tre arbetsdagar kvar denna vecka. Har planerat in zonterapi och bio. Ska försöka låtsas som att livet är som vanligt, det kommer blir bra igen med litet tålamod!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0