Andra knyppeldagen

                                                                        
Dagen började med en utmärkt föreläsning och bra tänj-och-sträck-övningar av en sjukgymnast. Hon var här för två år sen, både som föreläsare men framförallt som knypplare. Förra årets ergonomiföreläsare har passerat ganska obemärkt förbi med passusen "han med sexistiska skämt". Vi är ense om att han var nog rätt nervös inför alla kvinns som trollade med trådar så han är ursäktad!
 
 
Efter det har det varit marathon-knyppling nästan. När vi bröt för lunch gick jag till favvo-bageriet och köpte en räkmacka som inmundigades på plats och en ta-med-kyckling-curry-macka till middag. Det ska vara lätt och snabbt för att hinna knyppla så mycket som möjligt. Ett lyxavbrott har jag unnat mig, nämligen taktil massage. En tjej från bygden är inhyst i ett av rummen och där tar hon emot kunder under dagarna. Jag har bokat mig på söndag, men när jag gick förbi listorna på eftermiddagen såg jag att hon hade en lucka en timme senare så jag bokade in den. Det var underbart! Ren och skär njutning för både kropp och själ!
 

Sen knyppla, kycklingmacka, knyppla, knyppla till efter 22.00. Framåt kvällskvisten blev det fnissigt värre mellan svordomarna när vi gick vilse bland trådarna... och det är så det ska vara när man är på kurs. Det är  ren bonus.
 
 
Jag börjar få ordning på mandlarna men krumelutten är hopplös. Den är inte svår i sig, men den tar tid att få snygg. Nå, än har vi oceaner av tid... och nu väntar John Blund.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0