Regnet öser ner...

 
.... medan jag gör just ingenting i köket och Bamse ligger på fåtöljens ryggstöd och kikar ut. Har en otrolig vecka bakom mig med några arbetsdagar med sena kvällar och efter det en lång lat helg. I tisdags var vi på personalutflykt till Högbo bruk och fick prova på lite olika äventyr, blandannat lerduveskytte.
 
          
 
I onsdags vandrade vår lilla minifriskvårdsgrupp upp på Högdalstoppen. Tänk att jag bott här i 20 år och inte varit uppe där! Nå det blir nog inte sista gången denna sommar, tror jag :)
 

I onsdagskväll efter jobbet åkte jag på zonterapi och for först vid 22-tiden ner mot landet. Kom fram vid midnatt och var snabbt i säng. I torsdags kom Linnéa med familj på besök. Riktig myspysdag med de härliga smågodisarna!
 

Meija har hunnit bli 10 dagar gammal... Ängla har lärt sig hjula och Thyra höll sig undan kameran :)
 
Jens kom ner och visade sin nya bil, skitsnygg tyckte vi. Han kom ner på fredagskvällen och ägnade hela lördagen åt sina åldrande päron. Jättemysigt.
 
 
Resten av helgen har jag ägnat mig åt ingenting, knyppling, hundpromenader, sova mycket och ingenting. Janne håller på att bygga på en permanent inglasad paviljong så jag har fått vara lite hantlangare oxå. Jag är nästan klar med en knyppling med svanar till ett ljusglas innan de roliga knypplarveckorna i Vadstena efter midsommar och den är nästan färdig nu, bara kanten kvar.
 
 
Och inte att förglömma! Nu har vi liv i alla tre holkarna. Blåmesen är redan klar så i två av holkarna bor nu flugsnappare och i den tredje talgoxen!
 
 
Veckan har bara börjat och det kommer innefatta både nattvandring anordnat av Folkets Hus i Rågsved samt en natt på Hagsätra Torg i vår egen regi, men i år i samarbete med Unga KRIS 08. Jag är imponerad av deras arbete... både Folkets Hus och KRIS, vill säga.
 
Avslutar med en bild från en lycklig Ragnar som varit ute i princip hela helgen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0