Semester!

Nu är sista arbetsdagen gjord för denna termin! Ska bara spela in ett nytt meddelande på jobbets telefonsvar... vilket jag ska försöka komma ihåg till imorgon. Ikväll har jag försökt summera den senaste tidens händelser medan jag virkat på min senaste sköldpadda - en brudpadda! Jag har blivit bjuden på bröllop senare i sommar och jag tänkte göra en prototyp :) Äventyret som är livet fortsätter och fortsätter.
 
Morgonvyer hos tant Guggelutt...
 
Men denna dag började, efter morgonbestyr och dagislämning, på Globen där jag och min goda vän och f.d granne gjorde en utflykt upp i Skyview. Bättre sätt att starta en arbetsdag respektive ledig dag finns knappast! Döm själva:
Observera personen som jobbar på kanten!
 
Därborta skymtar Högdalstoppen som friskvårdsgänget besteg häromveckan!
 
 
Underbar start på dagen... och nästan semestern.
 
Efter vårt lilla sky-äventyr åkte vi till Högdalen och åt lunch innan jag gick till jobbet och min vän hem till sig. Jag hann allt jag tänkt på mina 8 timmar, inklusive sommarcafé och hembesök. Så nu räknar jag med att vara ledig från jobbet och jobba med lite annat! Om bara några dagar börjar sommarkurserna i knyppling i Vadstena och jag har anmält mig till fördjupning 3 - altarspetsar. Ska bli hur kul som helst!
 
Men ikväll, som sagt, har jag i mitt huvud försökt summera allt som hänt under senvåren och sommarens början. Nu ska jag knoppa för imorgon ska jag börja förbereda semestern!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0