Två dagar kvar

Jo, nu är det nedräkning på allvar. Jag tycker det är kul att jobba på somrarna för det händer så mycket annorlunda mot terminsarbetet... men nu är jag trött! Det har varit lite för mycket intryck, tror jag. Det har varit flera djupa samtal på jobbet och sånt tär... iaf på mig. Man måste göra djupdykningar i sitt inre mellan varven för att förstå andra och sig själv. I onsdags nattvandrade jag och vi gick sammanlagt nån mil under fem timmar. Det var lugnt överallt, vi hälsade på fritidsgården som hade discokväll och vandrade ner till Älvsjöbadet i två omgångar men det var inga horder av fulla ungdomar nånstans. När jag åkte hem däremot ringde jag Folkets Hus och rapporterade in ett antal bilar som samlats... men mitt intryck var att det var street-race på gång nånstans och inte stenkastning och planerade bilbränder. Inga sirener ljöd heller på natten.
 
 
I fredags gick jag efter halva arbetsdagen och för 11:e och sista gången (denna termin iaf) på kinaterapi. Kinaterapin har bestått i först massage och sen akupunktur. De sista tre gångerna har han dessutom knallat runt på min kropps baksida, från vristerna till nacken... Det har gjort mig gott. Nackstelheten efter olyckan är helt borta och kroppen mer mjuk. Doktorn och jag har inte växlat många ord eftersom han inte kan svenska, men det har varit lika skönt det. Jag har rapporterat mitt mående till sekreteraren och så räcker det med att stöna när han gjort mig illa. Han har skrattat gott varje gång och har sen lättat på trycket. I fredags klagade jag på värk i höfterna och efter massagen satte han nålar i magen (som han brukar) men oxå höfterna, och till nålarna i höfterna kopplade han ström. Det såg ut som Jannes gamla lödstation och mini-startkablar, och när han såg min min skrattade han bara och sa "tick, tick, tick". Mm, det var så det lät när han kopplade upp mig till den lilla plåtlådan och efter 20 minuters "tick, tick, tick" sov jag nästan.
 
 
När jag kom hem la jag mig en timme, sen var det dax att jobba igen. Vi slog upp ett partytält på Hagsätra torg och bidrog till vuxennärvaron. Det var ko-lugnt denna kväll. Det regnade av och till och det var ingen partystämning alls. Men några hittade till vårt tält och åt frukt, pratade och drack kaffe... och vi anställda + volontärer hade roliga och givande samtal med mycket skratt.
 

Helgen har varit lugn. 50-årsparty hos Jannes bror. Det blev en jättetrevlig kväll med många skratt tillsammans med Kökars-bor. Middagen var storslagen och även om jag har svårt att äta sånt som tittar på mig så var det gott.
 
 
Denna måndag har oxå varit lång med ett par samtal, hembesök och styrelsemöte på kvällen. Däremellan har jag försökt få grepp om en spännande morgondag då vi åker till Eskilstuna Zoo med 2 bussar och 100 deltagare och där jag är ansvarig. Men morgondagen får bära sina glädjeämnen och bekymmer, nu ska jag ut med Bamse och lägga mig.
 
Ny paddis, en svenskpadda! Hon kommer bo kvar här.
 
Denna lilla raring flyttade till sitt nya hem idag. Där kommer hon få det bra :)
 
Här är en del av familjen. Det finns minst lika många till ute i landet från Göteborg till Kallhäll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0