Försiktig positivism

Kanske allt reder upp sig till slut. Bamse fick komma hem igår och jag ska ge honom mediciner, specialfoder och tempa honom två gånger om dagen till återbesöket nästa onsdag, sen får vi se. Han var glad när jag kom och hämtade honom från infektionskliniken, han somnade nästan på en gång när jag bältat honom på passagerarsätet... så var han jätteglad över att Linnéa och flickorna var hemma hos oss, men Spike måste han ju sätta på plats förstås. Efter en stund kunde de dela mitt knä!
 
Härligt att få sova i sin egen puff!
 
Veterinären har ringt och kollat läget idag, det känns verkligen som god omvårdnad! Lika mycket om matten som om hunden!
 
 
Annars är det mysigt att ha Linnéa och hennes familj här. Huset är härligt uppochnervänt och jag njuter av varje minut. Vi hjälps åt med mat, ungar och djur... och igår vankades det cheesecake när jag kom hem. Det har varit en otrolig tillgång för mig att Linnéa är hundvan och kunnat ta hand om Bamse medan jag jobbar.
 
Idag har vi haft riktigt kul på jobbet! På eftermiddagens café provade vi på tovning. Vi använde kakformar och det tänker jag ha lite koll på för det är mycket enklare då man som nybörjare vill prova på torrtovning! Bara fantasin sätter gräner! Här kommer mina alster:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0