Välkommen Meija!

Så har jag ännu en gång fått uppleva livets mirakel på nära håll. Ännu ett barnbarn har kommit till världen... och ja, jag är rik... stenrik! Rik på lycka, rik på upplevelser och rik av underbara barn och barnbarn!
 
Meija, några minuter gammal
 
Hela natten har jag kollat av mobilen så jag inte skulle missa om det ringde. Hela dagen har gått åt till en spänd väntan. Linnéa, Mattias och Rebekka åkte in igårkväll efter att Linnéa tidigare på dagen fått konstaterat att det knappt fanns nåt fostervatten kvar. Klockan 20.00 fick de tid för igångsättning men först imorse vid 10-tiden kom värkarbetet igång och så kl 14.58 föddes lilla Meija. 52 cm och 3815 gr kärlek!
 
Så här skrev Rebekka på Facebook drygt två timmar efter förlossningen.
Över 30 timmar utan sömn var lätt värt denna upplevelse. Att min systerdotter födas var det vackraste jag sett! Sedan vill jag hedra min syster som var helt slutkörd efter att inte ha sovit och ätit kunde föda fram denna ängel efter tre krystningar, det var det mäktigaste jag sett. Meija, återigen, välkommen till världen! — with Linnéa Hård and Mattias Hård.
Photo: Över 30 timmar utan sömn var lätt värt denna upplevelse. Att min systerdotter födas var det vackraste jag sett! Sedan vill jag hedra min syster som var helt slutkörd efter att inte ha sovit och ätit kunde föda fram denna ängel efter tre krystningar, det var det mäktigaste jag sett. Meija, återigen, välkommen till världen!
 
Nu ikväll åkte Jens och jag iväg för att få möte släktens nya lilla underverk en kort stund. Vi mötte Mattias mamma och lillebror på parkeringen och gick upp tillsammans. Hon är så fin, lilla sessan Meija <3 Och hon hade visst inte skrikit alls när hon kom ut, bara gäspat stort! Cool brud!
 
 
Linnéa får ligga kvar ett par dagar med Meija, men imorgon ska systrarna få hälsa på sin lillasyster.
 
Äventyren fortsätter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0