Katter katter katter

Efter en slapp förmiddag med sovmorgon, datorisering och fiskgratängs-lagning åkte jag en bit söderöver för att hälsa på en klasskompis från barndomen. Hon har massa härliga djur: Hundar, katter, höns, kaniner och fiskar. Jag var där i april och hälsade på första gången och då hade hon en hel hög härliga kattungar. Nu hade hon haft en ny kull, men jag var inte snabb nog för att hinna träffa dem förutom den skönhet hon valt att behålla.
 
 
Först på gården möttes jag av de härliga schäfrarna och cain terriern. De såg ut som två och en halv varg där de spanade in min bil. Sen hälsade vi på hönsen innan vi gick in och mös med katterna.
 
Åh vad det är kul med höns!!!
 
Mor och dotter
 
 
Halv fyra åkte jag hemåt och då var himlen så här vacker:
 
Hämta Bamse, avsmaka fiskgratängen och iväg på hembesök. Hon har också katt och katten låg i mitt knä nästan hela tiden jag var där. Det är så mysigt! Och förutom att min hundallergi blivit nästan obefintlig sen jag skaffade Bamse har även kattallergin blivit bättre.
 
Dessa fina är ungar till den hona jag haft i knäet under hembesöket ikväll, de fyllde ett år i veckan och har flyttat hemifrån sen länge.
 
Och när jag åkte från hembesöket vid niotiden hade jag fått mess av Bella. Hon har blivit mormor ikväll till två kattungar. Det betyder att jag fått barnbarnsbarn! Eller barnkattkatter... eller?
 
Diesels alldeles nyfödda kattungar
 
Nu får det bli en tur till Gustavsberg endera dagen!
 
Det blev förmycket för min kattallergi i alla fall. Tog en allergitablett och ska nu nanna kudde. En härlig kattdag blev det!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0