Rubriktorka

Ikväll vet jag inte ens varför jag skriver blogg. Det är lite deppigt nu. Försöker frammana lite motivation till tentaplugg men det är tufft. Är inte pluggsugen och då är det värre. Men så är vi inne i den tunga årstiden nu. I alla fall för mig. Jag blir extremt trött så här års och jag längtar verkligen till Gran Canaria. Det är inte så långt kvar nu.
 
 
Igår sov Bamse och jag länge. Fixade lite med fågelmaten och slogs med datorn en stund. Vad irriterande det är när det inte funkar! Datorer ska bara funka! Sen åkte jag hem, slängde i mig lite mat och åkte på konsert i Vantörs kyrka. Fantastisk!
 

Innan jag la mig gjorde jag klar bläckfisken. Jag stoppade den och sydde fast ögonen. Det får bli en prototyp, men jag kommer nog göra fler och ta reda på vilken ambassadör som kan skicka dem vidare. Det är alltså virkade bläckfiskar som skänks till neonatalavdelningarna och som delar ut dem bland de för tidigt födda. Om jag förstått det hela rätt så minskar de risken att barnen drar ur sonden och att bläckfiskarmarna påminner om navelsträngen. Jag vet inte var jag läste den informationen och om den stämmer, men nog påminner armarna om navelsträngar... och små barn som ligger och griper drar förstås lätt ut en sond... det låter rimligt, men jag vet inte om det är vetenskapligt. Nå, idén är rolig och jag tror att föräldrar till för tidigt födda barn kan känna lite glädje i tanken bakom dessa små presenter.
 

Inatt sov jag gott och länge. Natten mellan lördag och söndag vaknade jag flera gånger av att Bamse skällde, och ännu fler gånger av att jag drömde att han skällde. Skumt. Inatt sov jag supergott.
 
Dagen har bjudit på kurs, zonterapi och en trevlig middag hos en f.d kollega.
 
Nu har jag tagit en Alvedon forte och ska lägga mig tidigt. Fryser och har huvudvärk. Kropp och själ processar.
                                                           Tack för det
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0