Barnbarnbesök

Gårdagen blev extremt lugn. På kvällen roade Janne och jag oss med TV och jag kombinerade det med virknålen. Har gjort klart "baken" på mitt projekt. Är inte nöjd men tror jag kan rätta till det. Bamse fick sitt spel som jag köpte samtidigt som han trimmades. Halva löste han på en gång, den andra halvan löste han på ett sätt som nog inte var tänkt... men ändå.
 
 
Det regnade tidigt i morse och brandröken från Sala har inte känts under dagen. Frukosten intogs ute och där njuter jag hejdlöst av min vackra hibiskus som står ute nu och som jag köpte för pengar jag fick av Jannes moster när jag fyllde 50 år. Jag älskar den!
 
 
I förmiddags kom Linnéa med flickorna och Spike. Familjen ska stanna här och passa hus och djur medan vi företar oss en mindre utflykt, men kom en dag tidigt så vi kunde umgås. Skansen-besöket i förrgår blev ju en spontan grej från min sida då Janne och jag hade planerat att ta båten till Västerås, men skrinlade det av olika skäl. Linnéa frågade mig tidigare om jag ville följa med men tackade då nej, nu var det kul att kunna ringa i måndags och fråga om jag kunde hänga med på kort varsel.
 
Som vanligt en mysig dag när vi får besök. Tjejerna har röjt och tagit det lugnt om vartannat, men de roar sig och mig fantastiskt bra!
 
"Finns i sjön", Ängla och jag vann: Wo-hoo!
 
 
Janne stack iväg och handlade i Solberga och kom hem med ett litet fynd. han har tydligen spanat på den ett tag men nu var det halva priset och "kryssen" var också nedsatt rejält, så nu har vi fint vid trappan!
 

Nu sover barn och barnbarn, Spike har varit ute med Bamse och mig. Klockan börjar närma sig packningsdax tycker jag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0