Måndagsärenden

Lite fläng över dagen. Åkte in till stan mitt på dagen och började med att titta in till Balanze och prata lite om deras upplägg och kampanjer. Fick en introduktionstid på em. For vidare till apoteket, som inte hade vätskedrivande men tipsade att Hälsokost nog hade lite örter, och därefter vidare till Ica som inte hade pinjenötter... då gav jag upp, tog ut mitt paket på Icas posthämtning, köpte frimärken och ett kuvert och tog bilen bort till Präntaren. På Präntarens Coop fanns pinjenötter så jag köpte resten där också, och gick till Hälsokost och fick vätskedrivande. Jag tror mitt knä kommer må bra av att bli av med lite vätska. Jag har ju inte haft ont efter halket i mossan första båtdagen, men jag kan inte böja det pga svullnaden...
 
                       
 
Sen åkte jag hem, tog ut Bamse, bjöd över grannen på fika och fick tillbaka mina hemnycklar som hon fick ta hand om under semestern (man vet ju inte vad man tappar i sjön...) och åkte sen tillbaka till stan och för mitt introduktionssamtal på Balanze. Jag har till imorgon på mig att bestämma mig. Erbjudandet gick egentligen ut i fredags men de har förlängt det över idag, men jag får till imorgon på mig... Två månader gratis och ingen inskrivningsavgift. Men jag tyckte det verkade bra. Inte det dyraste stället, bra öppettider, vänlig positiv personal, sköna maskiner och gruppträning i priset. Tackar jag ja ska jag få ett skräddarsytt program att börja med med tanke på all min värk mm. Ska sova på saken.
 
                                                                   
 
Hem och laga mat. Rostade pinjenötter, värmde olivolja och rörde i en förpackning babyspenat, babytomater, grovhackad vitlök och så i med färskpastan som blev över igår... toppat med mozzarella och rostade pinjenötter. Mumsfilibums. Och så ut med Bamse med skor jag köpte för två år sen men bra använt en gång pga skavsår. Nej, de får allt gå till Röda Korset för jag kan verkligen inte ha dem! De skaver och är för trånga. Måste leta reda på mina ingångna för nu börjar sandaler bli väl svalt, i alla fall på kvällarna.
 
Ikväll har grannen varit in och vi har bökat med hennes telefon. Tänk att man nästen måste inneha en professorshatt för att få igång en telefon! Vad hände med instruktionsböcker? Nå, nu det är fixat i alla fall!
 
                   
 
Och vad hämtade jag ut på posten då? Jo, min lilla brosch! En ny knyppelpinne för varje tvåveckorskurs. I broschen får tre plats. Den första får man köpa lös, den andra i en brosch och den tredje och fjärde fästes sedan i broschen. Nu får jag börja samla fler pinnar i halskedjan
 
 
Janne har hunnit synliga resultat på gästhuset idag, regnet till trots...
 

... men vi hoppas på mindre regn imorgon! Det blir så himla fiiiiiint!
 
Snart Bamsenad och läggdax så man orkar med den oskrivna morgondagen... Vad kan den bjuda på?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0