Treårskalas!

Janne fortsätter jobba med bodarna. Det går fort framåt men det är otroligt mycket jobb. Nu är det Asfa-boarden/väggar som sätts upp. Än en gång häpnar jag över hans fysik. Han står ute i hetta, åskskurar och storm.... och idag en luftfuktighet som är hur hög som helst (det regnade 23mm tidigt imorse) och bara jobbar på som en maskin.
 
 
Men igår gjorde han paus och vi åkte iväg på Jennifers kalas. En supertrevlig eftermiddag med släkt man alltför sällan ser, med gott fikabröd och en härlig grillkväll.
 
 
Idag fyller hon tre år. Det är kul att läsa gamla bloggar och minnas hur saker gick till. --> Så här <-- gick det till när hon föddes och --> så här <-- när vi träffade henne första gången. Numera är hon stor och har tillochmed pojkvän!
 
 
Strax efter 23.00 var vi hemma igen. Vi låg en stund ute i solstolarna i den varma kvällen och tittade på fladdermöss, sen somnade vi gott. Och tidigt i morse vaknade vi av blixt, dunder och hällregn som varade en dryg timmes tid. De 23 mm kommer göra gräsmattan gott, men jag är redan helt slut. Ska försöka göra något vettigt men det är ångbastukänsla idag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0