Strömstad t/r

Igår gick Janne och jag upp klockan sex för att åka till Gävle och titta på två bilar vi sett på nätet och varit i kontakt med bilfirman om... men jag hade klimakteriesvettats halva natten så jag var helt slut. Vi la oss och somnade om istället. En stund efter 10 satt jag med tentan istället. I en paus ringde jag mäklaren och pratade med dem om hur jag vill ha boende mm i Stockholm... och fick rådet att avvakta. Lägenheter i den storlek och månadskostnad jag är intresserad av går för hundratusentals kronor mer än utgångsbudet och det jag är beredd att betala för en övernattningslägenhet. Istället vände jag blicken mot en ny bil. Jag har ju hittills lånat Jannes pendlarbil, men han köpte ju den för att han behöver den. Vi hittade ett fynd! I Strömstad! Efter mailväxling med dem och diskussioner fram och tillbaka så ringde Janne sin mamma igårkväll och åkte sen upp med Bamse dit. Själv la jag extra kol på tentan och skickade in den. Den var klar kändes det som. Det enda jag höll på med var att flytta stycken hit och dit och byta ord här och där. Smack och iväg med den bara!
 
Jag har roat mig med att virka hela resan!
 
                                                                 Konduktören sa att jag måste byta bakgrundsbild
                                                                 för han kunde inte blippa min biljett... men jag
                                                                 kunde bara ursäkta att mig att den är vatten-
                                                                 skadad efter tvätt och nano-korten till min nya
                                                                 Iphone inte kommit än fast jag beställde förra
                                                                 veckan. Jannes telefon kunde blippas så jag
                                                                 jag fick följa med
 
Klockan fyra imorse gick vi upp och vid fem tog vi bilen till Strängnäs tågstation. Halv sex gick tåget från Strängnäs till Södertälje och halv sju gick tåget från Södertälje och 10 gick bussen från Göteborg till Strömstad där vi landade i tid kl 12.10. Jag fick provköra bilen och så gjorde vi affär. När vi frågade var man kunde äta en bra lunch i Strömstad så hängde försäljaren med oss och vi hade en jättetrevlig lunch som Janne bjöd på. Säljaren ingav ett gott förtroende och var dessutom väldigt trevlig och kunde prata om annat än bilar... också!
 
Volvo V40 Momentum med D2 motor. Färgen kallas misty blue och är ljust gråblå.
 
Till sist började vi vår långa resa hem. Över fem timmar tog det inklusive en paus på McDonalds för en kaffe med McFlurry.
 
En spännande dag med en rolig utflykt. Bilen är jag jättenöjd med och Jens ska köpa nya fäljar så det blir lite stil på däcken också. Inte en skråma, inte en buckla! Nu får vi hoppas jag kan hålla den i detta fina skick läääänge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0