Fjortonde dagen med LCHF...

... och sista dagen i vårt lilla test!  För en vecka sen hade jag gått ner -1,8 kg när jag inte kunde låta bli att ställa mig på vågen, nu får vi se om jag gått upp eller ner imorgon. Sen är alltså försöket över! Janne är helt inne på att fortsätta och det är nog jag också, men jag kommer inte redogöra för varenda måltid m.m. här på bloggen, mer än om det händer nåt speciellt.
 
Janne stack tidigt imorse. Han skulle hälsa på sin pensionerade f.d. arbetskamrat och sen gå nån kort-kurs innan jobbet. Efter frukost gick jag ut med Bamse och fick sällskap av grannen. Vi var ute en timme...
 
Grannens lagotto Kasper
 
Kollade lite snabbt att jag hade pengar på kontot, sen åkte jag in till stan. Till min förvåning hade garnaffären LUNCHSTÄNGT! Underbart! Jag gick till Ica Bengtsson och köpte lite småsaker, sen satte jag mig i bilen och ringde en kollega. Vi stämde träff på måndag! När vi la på hade klockan blivit två och garnaffären hade öppnat igen. Hon hade inte "mitt" bläckfiskgarn, det ska ju vara bomull som tål 60 grader, men hon hade ett annat som uppfyllde kriterierna, så jag köpte ett nystan för att prova. Nu ska jag snart försöka stämma träff med bläckfiskambassadören i Eskilstuna så jag får veta om mina skyddslingar är godkända!
 
 
Men kuddstopp var det viktigaste för nu har jag snart en färdig chihuahua-amigurumi som ska stoppas. Sen köpte jag garn så jag kan sticka till Meija. Hon har ännu inte fått något stickat av mormor!
 
 
När jag kom hem gick jag ut med Bamse nästan en timme till, sen vilade jag en stund innan jag började med maten.
 
Igår kom ett paket till Janne. Han har köpt en LCHF-receptbok och ett LCHF-brödbok. Han saknar brödet, så nu står 7 ostfrallor och gräddar i ugnen!
 

De är bakade på både mandelmjöl och kokosmjöl så mina händer luktar SÅ GOTT! Och det luktar så himla gott i hela köket!
 
Dagens kost då:
Frukost - två Low Carb-skivor med salami och paprika, ost och gurka, smör förstås
Lunch - Lite brie och tre paranötter
Middag - blomkålsrösti från resterna av gårdagens blomkålsmos, smörstekt zucchini, bacon, avokado och keso
 
Sidfläsk och blomkålsmos                      Blomkålsrösti med bacon
Röstin var jättegod!
 
Nu ska jag virka ett hundöra eller nåt medan jag väntar på att få plocka ut frallorna ur ugnen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0