Äventyret har bara börjat!

Igår lämnade Janne nyckeln till "gamla hemma""... Så idag är väl första riktiga dagen i "nya hemma". Eller bara "hemma" är det nu! Vi är lite halta och lytta bägge två, men avspända till tusen. Jag har avbokat resan till Oslo nästa vecka pga omständigheterna och Janne har skadat foten. Kartonger och säckar har flyttats fram och tillbaka för att vi ska kunna göra iordning, men skruvar och beslag till sängen är ohjälpligt försvunna. Men nu står madrasserna på golven och vi ska köpa nya beslag imorgon. De gamla sängarna ligger på släpet och åker till sopstationen imorgon. En förvaringshylla har kommit upp så vi kan få in blandannat mina knyppeltillbehör och en massa annat gamla hallen. Och vi trivs så himla bra i röran. Än så länge känns detta så himla rätt! Att komma i ordning får ta sin tid helt enkelt!
 
 
Började dagen med ännu en långpromenad med Bamse. Funderar lite vad detta kan vara...
 
 
Det är mycket fågel här, rovfåglar av alla sorter, tre sorters hackspettar runt knuten (vanlig, svart och grön) samt en uppsjö med småfåglar... de kanske måste märka sina holkar för att hitta hem?
 
Sen har vi fortsatt inne. Janne har burit upp mindre viktiga kartonger till grannens bod för att vi skulle få plats att bära sängar och förvaringshyllor. Dock, skruvar och beslag är spårlöst borta så vi får köpa nya imorgon.
 
Bamse tycker det är lite jobbigt av och till, men han börjar vänja sig tycker jag. Var lite orolig i början av veckan, men nu är han mer som vanligt. Han ligger oftare och oftare på sin kudde eller sin puff och går inte och gömmer sig som förut. Han kommer vänja sig. Rörigt kommer det nog vara länge...
 

Andra promenaden idag blev också lite längre. Fick sällskap av grannen och hon visade mig sina kantarellställen i skogen. "Det finns så mycket så vi kan dela", tyckte hon ... men idag fanns det inga :O) I förrgår hittade hon gula kantareller men inte där hon visade mig idag.
 
 
Middagen bestod av diverse rester från frysen. Imorgon ska vi ut i civilisationen så jag ska be Janne hämta min säck med kläder som hamnat i grannens bod, så jag kan visa mig ute. Har gått runt i mjukisbyxor, lång trasig tunika och kofta ett par dagar... och jag behöver verkligen ett par riktiga byxor :O)
 
Bättre kan man knappast ha det :)

Åh, vad vi trivs!
 
Bekki är i Egypten med kamrater. Några härliga bilder därifrån:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0