Femte dagen med LCHF

Efter frukost (för er som följer LCHF-dagboken så nämnde jag detta i slutet av gårdagens blogg som jag skrev imorse) och lite datoriserande medan Janne tittade på Paralympics så gick vi ut en skogspromenad. Det är inte så ofta vi går ut tillsammans, desto roligare när vi gör det. Janne har hittat en ny stig där han kan släppa Bamse lös. Det är inte många fotspår på den stigen så risken för hundmöten är mycket liten.
 
 
När vi kom in blev det lunch, gårdagens blomkålsmos med bacon. Sen har Janne och jag jobbat med kartonger och papper. Bonden kom och hämtade färskvatten och tog en fika med oss. Bamse duschades och renskrubbades och sov sen ett par timmar i sin puff. Tvättmaskinen har snurrat några varv. Nu står alla kartonger med sänglinne och handdukar i vardagsrummet och väntar på Linnéa, hon ska hjälpa mig imorgon!
 
Ut med Bamse och sen middag. Idag blev det mandelfisk! Torsk gratinerad i en röra av mandelmjöl och grädde. Det skulle vara hackat ägg men jag blandade ägghacket med lite creme fraiche och majonäs som var nästan slut i sina förpackningar... och så massa färsk spenat och ärtskott. Upptäckte att bäst-före är imorgon så det var lika bra att brassa på ordentligt med grönt på tallrikarna.
 
 
Kvällen har tillbringats med att skriva följebrev till A-kassan. Arbetsgivarintyget drar ut på tiden och nu blir det antagligen inga pengar i februari heller. Eller jag vet inte hur det funkar, de kanske betalar ut när de beviljat... om de beviljar. Jaja, kommer dag kommer råd.
 
Nu ska Bamse ut sistanaden, sen ska nyduschad Guggelutt och nyduschad hund ner i rena lakan. Det är livskvalitet!
 
                          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0