Måndag

Kom upp ur sängen sent... Bamse vägrade gå upp så jag försökte komma in på Diakonhjemmets studentweb men det var tji omöjligt. Jag slängde iväg ett mail till examinatorn istället.
 
Sen släpade jag ut Bamse på promenad. Jag har haft värk inatt, i höfterna framförallt, så när jag kom ut och började gå bestämde jag mig för att gå så långt jag orkade. Jag fortsatte skogsvägen över i grusvägen, sen över på den asfalterade vägen och satte mig en stund vid badet.
 
Äpplena hängde kvar i ett träd vid badet... såg surrealistiskt ut.
 
Sen fortsatte jag ner till båthamnen som var tom på båtar. Bamse och jag njöt en stund av utsikten mot Strängnäs...
 

Sen gick vi hem genom byn. 2 timmar och en knapp mils promenad med pauser för att njuta av omgivningarna. Det var skönt. Hemmavid hade jag fått besked om att jag klarat inpassningsprovet så nu måste jag börja jaga rum och tågbiljetter till nästa vecka. Det kan bli så kul, men det känns helt fel i tid. Nåja, jag ska prata med Janne i lugn och ro imorgon. Lagade lunch och satte sen igång med köket igen, nu känns skåp och lådor klart men vi har inte packat upp allt än. Mycket kommer slängas, det vet jag redan nu. Möblerade om byråar och kartonger i vardagsrummet.
 
Har pratat med Janne ikväll. Det är inte utrymt än i "gamla hemma". Imorgon ska jag också åka upp och lämna Bamse hos svärmor för att hjälpa till... Tvättstugan är bokad också...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0