Nionde dagen med LCHF

Försöket har passerat halvtid med ett par dagar.... fem dagar kvar.
 
Idag har jag faktiskt känt av både seg skalle, trötta muskler och allmän trötthet. Det stod i boken att det kunde inträffa efter några dagar i omställningsfasen, men "några dagar" kan väl vara personligt tänker jag. Minst två veckor ska man prova. Men hur som helst har jag aldrig ätit så gott under någon diet någonsin!
 
Igårkväll satt jag uppe och virkade till klockan 1.00. De tre bläckfisk-kropparna jag gjort tidigare fick utsmyckning och nästan en hel till kropp blev klar. Fastnade i "Döden i Konungarnas dal" och Belindas "Fittstim", men sen tog det inte lång tid innan jag somnade. Vaknade ändå vid 8.00, men låg kvar en bra stund i sängen. Bamse kom släntrande vid 12.00, då gick vi ut. Luften var tung och himlen mörk så när han ville vända efter en kvarts promenad så gjorde vi det. En halvtimme räcker väl om hunden själv vill in!
 
 
Idag har jag mest suttit vid datorn och grejat. Uppdaterade min profil på LinkedIn i hopp om att det finns nån hugad headhuntare därute som vill ha just mig. Något arbetsgivarintyg kom inte idag heller så jag ringde a-kassan och pratade med dem. Vad ska man göra när man är beroende av personer eller företag som inte gör det de ska? Jag hatar att bråka, men när det inte hjälper med att ringa och vara trevlig, berätta hur viktigt det ena eller det andra är... eller bemöts med total tystnad... Det är så enerverande, provocerande, deprimerande...
 
Vid halv fem började jag förbereda middagen. Just nu är det så roligt och inspirerande att laga mat. Jag har provat massa nytt och allt hittills har varit så gott.
 
Dagens kost då:
 
Frukost: Två Low Carb- skivor med smör samt skinka och gurka, ost och paprika
 
Lunch: räk/avocadoröra från igår samt tre paranötter
 
Middag: Fiskrulader i apelsin/gräddsås
 
Det skulle vara spätta men ishavsflundra gick lika bra.
 
Nu ska jag duscha och virka bläckfisk. Imorgon blir det Stockholm igen!
 
                        
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0