Nu är det definitivt slut!

                      
 
I morse klev vi upp halvåtta. Janne tog Bamse och jag lagade en bastant frukost. Halv 10 lämnade jag bilen vid tågstationen i Strängnäs och strax före 11 anlände vi svärmor i Huddinge. Hon skulle ta hand om Bamse några timmar medan vi åkte till mäklaren.
 
Men först åkte vi till Jens jobb för han hade beställt nya fäljar till Janne. Han hade med sig Bitchen idag...
 
HEEEJJJ farmor!
 
Hos mäklaren gjorde vi upp husaffären definitivt. Nu ska pengarna sitta på vårt konto, våra lån ska vara lösta och vi kan leva billigt så länge vi bara har en inkomst. De är så himla trevliga, våra husköpare, och det slutade med att vi kramades och bjöd hem varandra. Vi ska få se deras hus i vår när de är klara och de ska komma hit ner och se vad vi lämnade Ormkärr för. Det festliga är att när "hon" och jag började prata så visade det sig att hon studerat till diakon i Finland - där räckte det att vara undersköterska - och jobbade med själavård i en annan kyrka en dag i veckan. De har uppskattat att läsa Kyrkans Tidning som ramlat ner i vår "gamla" brevlåda... Så kan det vara.
 
 
Sen handlade vi lite i Huddinge, hämtade Bamse och åkte ner till Södertälje där Janne satte mig och Bamse på tåget. Bamse har aldrig åkt tåg och han gillade det inte. Tåget fick en ordentlig utskällning är det kom in på stationen, men vi klev på ändå. Han skakade som ett asplöv. Kan hända var det jobbigt att sitta kopplad i väskan också...
 
 
Jag satt och pratade med en man i hundkupén, han hade en papillon/pudel hemma, så resan gick fort. Bamse somnade i pur utmattning tillslut.
 
När vi hämtade bilen vid tågstationen i Strängnäs fick han komma upp och sitta på sin plats i framsätet, men skön filt och bälte. Han somnade omgående och protesterade inte ens med en suck när jag lämnade honom i P-garaget för att springa in på Konsum och hämta en symaskin som Janne köpt åt mig.
 
Hemma gick jag ut med honom direkt, hämtade posten... men inget arbetsgivarintyg idag heller. Nästa vecka får facket ta tag i det där för mig skiter jobbet uppenbarligen i. Sen kånkade jag in symaskinen. Har inte öppnat den än...
 
Janne jobbar kväll. Jag har firat husförsäljningen med ett avsteg från min strikta LCHF-diet idag med ett glas rött, och Janne ville ha en whiskey ikväll.
 
Nu ska jag ut  med Bamse och sätta mig med virknålen. Stoppningen är slut, men det gör inget. Jag kan väl stoppa och sy ihop flera bläckfiskar på en gång sen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0