Sjunde dagen med LCHF / AF

1 vecka med LCHF och halvtid på LCHF-försöket! Jag kunde inte låta bli att ställa mig på vägen fast jag inte skulle. Vikten är viktig men det viktigaste är att må bättre, det är huvudsyftet med testet. Men jag mådde jätte-jättebra att vågen visade -1,8! På en vecka! Ja, nu är jag inte så dum att jag tror att jag kommer gå ner typ 2 kilo i veckan framöver, jag kanske har gått upp dem igen till nästa vecka... men idag var det väldigt roligt!
 
                                          
 
Gick upp 8.00 efter en halvbra natt. Har svårt att somna och vaknar tidigt. Funderar om det kan ha med kostomläggningen att göra... men det är nog snarare mörkret och livsomställningarna. Efter Bamsenad i nysnön och skottning av uppfarten, sopade jag flera centimeter snö från bilen och åkte in till stan. Jag skulle på tjänsteinformation hos Arbetsförmedlingen. Det var korvstoppning, men jag har antecknat det viktigaste. Det är mycket nytt med en utökad Platsbank, aktivitetsrapportering via nätet osv. Och så fick jag gå via AFs Kundtjänst så någon handläggare kunde verifiera min profil, dvs kolla mina betyg så att det jag skrivit på min profil verkligen stämde.
 
Gick förbi Handelsbanken och bad att få byta bankkontor från Högdalen till Strängnäs och handlade sen några småsaker på Ica. Tiggarna fick en slant också där de satt i sina filtar i snöfallet. Det måste vara eländiga omständigheter de kommer ifrån om det är bättre att sitta i snön här och tigga!
 
Hemma igen skottade jag gångarna till bilen och soptunnan samt boden, sen gick ut med Bamse. Jag hann precis avsluta lunchen när Jens bil kom inrullandes. Han har tagit över Bitchen nu från kompisen som inte längre kan ha henne kvar, så hon var med förstås. Vi snackade medan jag sorterade underlakan och örngott. Han ville ha några uppsättningar så nu får han med sig en liten säck kompletta uppsättningar.
 
 
Janne kom hem från dagskiftet och medan far och son snackade tog jag med hundarna ut för att hämta posten, sen gjorde jag middag - västerbottenpaj med bladspenat.
 
 
Frukost: äggröra och bacon, lunch: köttfärs-vitkålsröra från igår plus bladspenat.
 
Ikväll har vi softat framför TVn, ömsom med den påslagen, ömsom avslagen.
 
Snart sistanaden och sängtajm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0